Nieuws

Soenil loves Vincent in pop-uprestaurant GAST

Soenil Bahadoer van De Lindehof** verzorgt van 16 t/m 18 februari en op 1 maart een unieke gastronomische ervaring bij GAST.

gast soenil vincent

Het is het eerste arrangement dat door Noord-Brabant Culinair, een groep Brabantse chefs, in het kader van GAST wordt georganiseerd. De avond (en op 18 februari ook de lunch) staat in het teken van Vincent van Gogh. De insteek is de passie, strijd en volharding waarmee Van Gogh zijn roeping als kunstenaar heeft gevolgd om zo de meester te worden die wij kennen. Soenil Bahadoer is als sterrenchef ook een meester in zijn vak, die zijn roeping met passie en toewijding volgt. Deze relatie staat tijdens de Soenil loves Vincent-avonden centraal.

GAST is een pop-up restaurant met Brabantse meesters van de gastronomie, in de Mariakapel op het Gasthuiskwartier in ’s Hertogenbosch. Regelmatig zullen hier chefs worden uitgenodigd om bijzondere arrangementen te verzorgen. Het dinerarrangement van Soenil loves Vincent is inmiddels volgeboekt, maar wellicht heb je geluk op de wachtlijst. Voor de lunch van 18 februari zijn nog wel plaatsen beschikbaar! Het 5-gangenarrangement kost €197,50, inclusief wijn, amuses en koffie of thee. Reserveren kan via deze site.

Beeld: Noord-Brabant Culinair

Redactie Lekker

Tags

GAST, noord-brabant, culinair, pop-up, pop up , restaurant, soenil bahadoer, de lindehof, vincent van gogh, van gogh, vincent, diner, arrangement