Nieuws

Geef je gerecht een boost met de sauzen van Bougainville

Onlangs lanceerde het team van Restaurant Bougainville* haar Bougainville Sauce Shop. Door de grote vraag naar de befaamde sauzen van het Amsterdamse restaurant zag het team dit als een kans om de sauzen en nog veel meer lekkers online te verkopen. 

Bougainville Sauce Shop

“Vroeger, toen we nog open waren, kregen we vaak het verzoek van onze gasten of we die heerlijke saus ook los verkochten. Vroeger was het antwoord nee, nu is het antwoord ja!”

Van de licht pittige favoriet ‘Thaise Rode Curry Saus’ tot de klassieke frisse Beurre Blanc ‘Citroen Saus’ en van verse (vega)jus tot visbouillon, al het lekkers uit de keuken onder leiding van chef-kok Tim Golsteijn is vanaf nu te koop in de online Bougainville Sauce Shop. Niet te vergeten het brood waarmee je het laatste beetje saus op kan vegen. En naast deze producten is het ook mogelijk om ijs te bestellen in verschillende smaken. 

De sauzen die nu online verkrijgbaar zijn, zaten voorheen verwerkt in het menu. De sauzen worden per 200ml verkocht en bevroren geleverd, zodat je ze tot drie maanden kunt bewaren. Het team hoopt met deze mogelijkheden de thuisdiners te kunnen ondersteunen met de smaken van Bougainville.

Redactie Lekker