Nieuws

Gerhard Müller benoemd tot chef-kok bij De Zon Hotel & Restaurant in Ommen.

Gerhard Müller (1971) is per eind september jongstleden benoemd tot chef-kok bij De Zon Hotel & Restaurant in Ommen.

Gerhard Müller benoemd tot chef-kok bij De Zon Hotel & Restaurant in Ommen.

Gerhard Müller (1971) is per eind september jongstleden benoemd tot chef-kok bij De Zon Hotel & Restaurant in Ommen. Hij volgt Arjan Bisschop op die nu de scepter zwaait in De Heeren van Harinxma op Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag.Müller is afkomstig van het 1 Michelinsterrijke Restaurant De Wanne (Hotel De Wiemsel, Ootmarsum). Daarvoor werkte hij in onder andere het Duitse Schloss Lerbach (Bergisch Gladbach) en als chef-kok bij de Twentsche Hoeve (destijds 1 Michelinster, Enter).Hij was in 1998 de jongste chef-kok van Nederland met een Michelinster.Müller is niet alleen verantwoordelijk voor De Zon, hij zal ook leiding geven aan VechtdalFood Catering en Landgoed Het Laer, eveneens te Ommen. Müller maakt graag gebruik van streek- en seizoensgebonden producten. Zijn kookstijl sluit dan ook naadloos aan op waar De Zon zo bekend om staat: het koken met mooie Vechtdalproducten.

Om u kennis te laten maken met onze chef, heeft De Zon een Gerhard Müller Kennismakingsmenu samengesteld. Müller en zijn witte brigade bereiden een 4 gangenmenu voor slechts € 42,50 (reserveren gewenst o.v.v. kennismakingsmenu).

Redactie Lekker