Nieuws

Gouden Koksmes voor Tom Lamers van De Kromme Dissel*

Tom Lamers van restaurant De Kromme Dissel* heeft het Gouden Koksmes 2017 gewonnen. De prijs werd uitgereikt tijdens de Horecava in de RAI Amsterdam.

Kromme Dissel

In totaal gingen acht deelnemers aan de slag met ingrediënten uit een ‘blackbox’. Met deze ingrediënten moest een amuse en een driegangenmenu worden bereid. De jury, bestaande uit Bert van Manen, Alfred van Dijk, Guido Panjer en Jurgen Koens, lette op smaak, presentatie, bereiding, hygiëne en efficiënt omgaan met producten. De tweede en derde plaats waren voor Gert van der Heijden van Hotel Landgoed Het Roode Koper* en Ernest de Jong van De Duynstaefel. Volgens de jury stak Lamers er bovenuit door zijn mooie smaken, technieken en de presentatie van zijn gerechten.

De wedstrijd wordt georganiseerd door het Gastronomisch Gilde in samenwerking met de Horecava.

Beeld: Horecava.

Redactie Lekker