Nieuws

Grand Gala des Patrons viert lustrumeditie in Kurhaus

Op 26 januari is de lustrumeditie van het Grand Gala des Patrons dat zal plaatsvinden in Grand Hotel Âmrath Kurhaus.

Grand Gala des Patrons

De avond zal in het teken staan van datgeen waar het om draait bij het culinaire genootschap Les Patrons Cuisiniers: samen genieten. Het avondvullende gastronomische spektakel zal voor de vijfde keer in hun 28-jarige geschiedenis plaatsvinden in Grand Hotel Âmrath Kurhaus waar de Patrons samenkomen om deze avond te verzorgen. 

Grand Gala des Patrons 2020

De historische Kurzaal van het vijfsterrenhotel zal het decor zijn van de lustrumeditie waar groots wordt uitgepakt door de Patrons. Vanaf het moment van ontvangst met zinnenprikkelende amuses tot het unieke zesgangendiner à Quarante-Quatre Mains en van de bijpassende wijnen geserveerd door de Patronness tot het grand dessertbuffet, staat alles in het teken van genieten én verrassingen.

Grand Hotel Âmrath Kuthaus
Grand Hotel Âmrath Kurhaus

Inauguratie nieuwe Patrons 

Tijdens deze spectaculaire avond is tevens de bekendmaking van vier nieuwe Patrons die geïnaugureerd zullen worden. De avond wordt traditiegetrouw afgesloten met een onvergetelijk feest met cocktails en bites. 

Les Patrons Cuisiniers 

Het culinaire genootschap Les Patrons Cuisiniers is in 1991 opgericht door negen Nederlandse topchefs die het vakmanschap, de culinaire creativiteit en kwaliteit van gastronomie in Nederland wilden verbeteren. Terugblikkend kan er geconcludeerd worden dat deze missie in alle opzichten een groot succes is gebleken. Les Patrons Cuisiniers is ondertussen geëvolueerd tot een hecht gastronomisch verbond van 22 vooraanstaande Nederlandse chefs die tezamen goed zijn voor 25 Michelinsterren. De passie, toewijding en het streven naar perfectie is wat al deze vakbroeders met elkaar verbindt, maar zeker ook de lol die zij in hun vak hebben. Laat dat nou net hetgeen zijn wat er vanaf spat wanneer alle Patrons één keer per jaar samenkomen voor de viering van hun Grand Gala. 

Wil jij deze bijzondere lustrumeditie van het Grand Gala samen met de Patrons vieren? Bestel dan hier je kaarten voor deze feestelijke avond.  

Redactie Lekker