Nieuws

‘Grand Opening’ Restaurant Kasteel Heemstede in Houten

Maandag 3 februari is Restaurant Kasteel Heemstede in Houten na een ingrijpende verbouwing feestelijk geopend.

Kasteel Heemstede

Een select gezelschap van collega’s uit de horeca, vrienden en pers was genodigd voor de ‘Grand Opening’ in een prachtige, sfeervolle en eigentijdse ambiance. Alle aandacht is uitgegaan naar optimaal comfort voor de gast.

Er werd een exclusief ‘Creations Menu’ geserveerd, bereid door chef-kok Ollie Schuiling, zijn souschef Tom Broekmeijer en hun team. De compleet verbouwde keuken is van alle gemak en innovatie voorzien. Maître-sommelier Koen van der Plas schonk naadloos aansluitende wijnen bij het menu. De smetteloos geklede jonge zwarte brigade, serveerde vakkundig en vriendelijk uit. 

Restaurant Kasteel Heemstede is geopend van dinsdag tot en met zaterdag voor lunch (uitgezonderd dinsdag) en diner.

Tekst: culinair journalist Mieke van Laarhoven

Mieke van Laarhoven