Nieuws

Grootste Michelin pop-up restaurant op Aruba

Aruba staat 6, 7 en 8 juni geheel in het teken van culinair genieten op Michelin-sterrenniveau. Een delegatie sterrenchefs reist op uitnodiging van Divi Resorts Aruba af naar het Caribische eiland om een exclusief sterrendiner te bereiden.

Restaurant Windows Aruba

Sterrenchefs Francois Geurds (FG Restaurant** en FG Food Labs*), Erik en Julien van Loo (Parkheuvel**), Edwin Vinke (De Kromme Watergang**) en Jermain de Rozario (De Rozario*) verzorgen het exclusieve menu in restaurant Windows op Aruba. Met 8 sterren is het Michelin pop-up restaurant de grootste van het Caribische eiland.

Het doel van het evenement is niet alleen om Aruba kennis te laten maken met de kookkunst van de absolute top van de Nederlandse chefs, maar ook om het eiland op gastronomisch gebied op de kaart te zetten. Aruba is namelijk met meer dan 200 restaurants, variërend van fine dining tot lokale vistenten, een echte toplocatie voor culinaire fijnproevers.

Restaurant Windows Aruba
Het prachtige uitzicht van restaurant Windows op Aruba. 

Bij Windows koken de sterrenchefs tijdens het aperitief meerdere amuses, gevolgd door een viergangenmenu met bijpassende wijnen. Op donderdag 6 juni verzorgen de chefs een lunch, en op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni een diner.

Wil je het Michelin pop-up evenement bijwonen? Via deze link boek je een van de exclusieve arrangementen.

Redactie Lekker

Credits

Tekst: Luc de Groot
Beeld: Windows Aruba

Tags

Aruba, pop-up, michelin

Gerelateerde artikelen