Nieuws

Grootste stijgers: De Gieser Wildeman

De Gieser Wildeman in Noordeloos behoort tot één van de grootste stijgers in Lekker500 editie 2020.

De Gieser Wildeman

Dit gastronomische polderpaleis is maar liefst 21 plaatsen gestegen naar positie 48. Uit de recensie: ‘Het hoofdgerecht is limousinekalf, mooi rosé gebraden en opgediend met shiitakes en broccoli. Het malse vlees krijgt extra smaak door apart geserveerde crème van pijnboompitten. Alles aan dit gerecht klopt, een extra compliment verdient de erbij opgediende ‘studentenhaver’ van venkel, paddenstoelen en puntpaprika met groene olijfjes. De tranches van het lam zijn mooi dik en er worden ook nog twee koteletjes bij geserveerd. Heerlijk, om de vingers bij af te likken. In het glas nu Zuid-Franse rode ribouldingue (Rabasse Charavan, 2017) van de druiven syrah, grenache en mourvèdre. Licht én gekoeld, een heerlijke combinatie met het malse vlees. Tot slot rood fruit met een bolletje aardbeiensorbetijs met bitterkoekjes, meringue en crème van banaan en advocaat. De Gieser Wildeman is een topbedrijf van permanente klasse.’ 

Lekker500 editie 2020 is hier te bestellen.  

Redactie Lekker