Nieuws

Haal jouw favoriete restaurant in huis

Het is helaas voorlopig niet mogelijk om te dineren bij de restaurants zelf, haal daarom jouw favoriete restaurant in huis. Restaurants bieden velen mogelijkheden om dit te realiseren. We zetten vijf heerlijke mogelijkheden voor je op een rijtje.

Wijn

Jaimie van Heije Restaurant – Oudekerk a/d Amstel

Jaimie van Heije Restaurant organiseert aankomende zaterdag een ‘Tour de France’ door Nederland met een speciale box voor 2 personen. Gevuld met hors-d’oeuvres om te delen, romige kreeften bisque, vol au vent en met als heerlijke afsluiter tarte tatin. Je kan het afhalen in Rotterdam, Breda, Eindhoven, Groningen, Leeuwarden, Zwolle & Arnhem. 

Je vindt hier meer informatie over de "Tour de France' van Jaimie van Heije! 

Héroine – Rotterdam

Héroine at home betekent thuis genieten van een heerlijk wisselend 4-gangenmenu. Je hoeft het enkel zelf even af te maken aan de hand van duidelijke instructie video’s. En nog een leuke extra: je maakt kans op een chef die het 4-gangemenu bij jou thuis coronaproof komt koken. 

Kijk hier over de mogelijkheden en meer informatie over Héroine at home.  

De Steenen Tafel – Arnhem 

Het team van De Steenen Tafel heeft een manier bedacht om tijdens de feestdagen toch te kunnen genieten van de gerechten. Zo kun je bijvoorbeeld voor Sinterklaasavond een 5-gangendiner bestellen met onder andere black tiger garnalen, wildzwijnrug en Sinterklaas baklava. Heerlijk om zo deze avond thuis te vieren! 

Ook tijdens Sinterklaasavond genieten van dit diner? Klik dan hier

In den Doofpot – Leiden 

In den Doofpot bij je thuis is mogelijk! Bestel een Luxe Dinerbox gevuld met vier heerlijke gerechten, rechtstreeks uit de keuken van het restaurant. Het enige wat je hoeft te doen is het dekken van de tafel en het aanzetten van een muziekje bijvoorbeeld. De inhoud van de box wisselt wekelijks, kijk daarom op indendoofpot.nl voor alle informatie! 

Restaurant Silver – Lelystad 

Nieuw bij Restaurant Silver: Silver bij je thuis met een volledig verzorgde dinerservice, bestaande uit een compleet gedekte tafel, een 4-gangenverrassingsdiner en een wijnarrangement. Zo kun je thuis de ultieme restaurantervaring beleven! 

Klik hier voor alle informatie over dit compleet verzorgde diner. 

 

Redactie Lekker