Nieuws

Handboek Snijtechnieken

Hoe ontbeen je een lamsbout? Hoe wordt een vis gefileerd? In het “Handboek Snijtechnieken” is de kunst van het voedsel s

Handboek Snijtechnieken

Hoe ontbeen je een lamsbout? Hoe wordt een vis gefileerd? In het “Handboek Snijtechnieken” is de kunst van het voedsel snijden overzichtelijk in beeld gebracht. De bekende chef-koks Marcus Wareing, Shaun Hill, Charlie Trotter en Lyn Hall schreven een onmisbaar boek voor iedere kookliefhebber. Van gare krab tot avocado en van octopus tot artisjokken: stap voor stap legt het boek uit hoe je het heerlijkste voedsel kunt voorbereiden. Daarnaast lees je alles over het juiste gerei. Je leert hoe je veilig en handig kunt snijden. Kortom, een boek dat je zelfvertrouwen in de keuken zal vergroten!Prijs: €12,95ISBN: 9789059565838Uitgever: Fontaine Uitgevers

Redactie Lekker