Nieuws

Harald Hovenkamp geïnaugureerd tot SVH Meestergastheer  

Harald Hovenkamp, restaurantmanager en mede-eigenaar van Kaatje bij de Sluis in Blokzijl, is op 13 januari 2019 geïnaugureerd als SVH Meestergastheer. Hij is hiermee de 43ste SVH Meestergastheer van Nederland.

Kaatje bij de Sluis

Harald Hovenkamp werd door SVH Meesterkok Marc van Gulick (Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag) geïnaugureerd. Harald over zijn inauguratie: "Het is altijd mijn bedoeling geweest om de hoogst mogelijke graad van vakbekwaamheid te behalen. Ik ben ontzettend trots dat ik dit samen met mijn vrouw behaald heb."

Meesterproef

Op 30 oktober 2018 slaagde Harald Hovenkamp voor zijn Meesterproef SVH Meestergastheer. De Meesterproef werd door SVH Meestergastheren Saïd Maher (Het Seminar, Zenderen), Eduard van der Toolen (ROC Mondriaan in Den Haag) en Secretaris SVH Meestertitels Hanneke Westland afgenomen. Volgens deze commissie hebben Harald en Peter een stabiele zaak neergezet waar de gast centraal staat.

V.l.n.r. Hanneke Westland (SVH) Eduard van der Toolen (ROC Mondriaan in Den Haag) Harald Hovenkamp (Kaatje bij de Sluis) Marc van Gulick (Landgoed Lauswolt)

SVH Meestertitel

Sinds 1980 bestaat de SVH Meestertitel om een voorbeeld te geven voor jongeren. Voor een maître is de SVH Meestergastheertitel de hoogst haalbare graad van vakbekwaamheid in de Nederlandse horeca.

Kaatje bij de Sluis in Lekker500

Kaatje bij de Sluis staat in editie 2019 van Lekker500 op plek 62. De recensie van dit restaurant lezen? De nieuwe Lekker500 is online te bestellen via deze link!

Redactie Lekker

Credits

Tekst: Ella Grit
Beeld: Kaatje bij de Sluis

Tags

Harald Hovenkamp , SVH Meestergastheer  , geïnaugureerd, Kaatje bij de Sluis