Nieuws

Nieuw in Rotterdam: Harries Wine & Deli

Sommelier en gastheer Harrie Baas, voorheen mede-eigenaar van restaurant Amarone* in Rotterdam, en de afgelopen drie jaar zelfstandig adviserend aan de horeca, opent vandaag 5 november zijn Harries Wine & Deli in Rotterdam.

Harries Wine & Deli

Een winkel met beleving

Zo noemt Harrie zijn delicatessenwinkel annex proeflokaal. De zaak bestaat uit twee panden die onderling met elkaar verbonden zijn. Elk pand heeft wel zijn eigen ingang. In de delicatessenwinkel worden behalve wijnen en gedestilleerd, tevens kazen van Van Tricht verkocht, net als worsten van Brandt & Levie, kaviaar van House of Caviar, patisserie, bier, sake, koffie en de uiterst aromatische JING thee. Vinologe en Liquorist Annita ’t Hoen geeft Harrie in de delicatessenwinkel ondersteuning bij advies en verkoop.  

Proeflokaal

Alles wat in de winkel te koop is kan worden voorgeproefd in het proeflokaal, waarbij Harrie voorstaat adviserend te kunnen zijn. Welke wijn is geschikt voor een feestje met vrienden, welke voor een avondje romantisch met twee? Welke kaas- en worstsoorten of andere delicatessen passen bij welke wijn en nog veel meer. In het proeflokaal kunnen ook proeverijen voor groepen gehouden worden. En wat te denken van een workshop met zakelijke collega’s, of voorbereidend proeven voor je tuinfeest, bruiloft of een jubileum? Groepen kunnen er terecht vanaf 5 tot maximaal 20 personen.

Een hapje en een drankje

Hoewel Harries Wine & Deli geen wijnbar is, kun je er wel terecht voor een lekkere kop koffie met een taartje, of een glas wijn met een klein aperitiefhapje.

Harries Wine & Deli op Hoogstraat 63A in Rotterdam is zeven dagen per week geopend van 10 tot 22 uur.

Redactie Lekker