Nieuws

‘Help de Horeca’

Het succesvolle initiatief ‘Help de Horeca’, opgestart door Koninklijke Horeca Nederland samen met vele (horeca)partners, is een groot succes. Gasten kunnen hier een waardebon aanschaffen voor hun favoriete café of restaurant.

Help de Horeca

De afgelopen dagen hebben meer dan 3600 ondernemers zich aangemeld voor het platform. Dirk Beljaarts, algemeen directeur van Koninklijke Horeca Nederland: “Het is geweldig om te zien hoeveel horecaondernemers zich bij het initiatief hebben aangesloten. Tegelijkertijd geeft het pijnlijk weer hoe nodig dit soort initiatieven zijn. Het is alle hens aan dek bij veel horecazaken. Meer dan ooit vragen deze tijden om de handen ineen te slaan en horecaondernemers te helpen waar mogelijk. Daarom is het extra mooi dat zoveel partners zich hard maken om de horeca te helpen. Dit maakt ons echt enorm trots!”

Help de Horeca

Via het nieuwe platform www.helpdehoreca.nl kunnen waardebonnen worden aangeschaft door iedereen die de horeca in Nederland een warm hart toedraagt. Deze waardebonnen helpen de ondernemers aan inkomsten, ook nu ze gesloten zijn of alleen voor afhaal en thuisbezorging operationeel zijn. Horecabezoekers kunnen de bonnen verzilveren zodra de cafés en restaurants hun deuren weer openen.

Redactie Lekker