Nieuws

Barbecue 2.0

Op de redactie van Lekker zijn we gek op barbecueën. Maar er kleeft één groot nadeel aan barbecueën waardoor we het minder vaak doen dan we zouden willen: het kost veel tijd. Tot nu!

bbq aan huis

Mooi weer of ijzig koud: barbecueën is allang niet meer alleen voor lome, warme zomeravonden. Tegenwoordig staat onze barbecue zelfs in de winter buiten om de lekkerste gerechten te maken. De ene keer voor die lekkere kogelbiefstuk, de andere keer voor een knapperige suikermaïsspies of een gemarineerde zalmfilet. Zelfs ons nagerecht bereiden we sinds een paar jaar op de barbecue. Eerder interviewden we barbecuegoeroe Julius Jaspers. Hij gaf ons een makkelijk, maar voortreffelijk lekker nagerecht voor op de barbecue.

Wat ons betreft de enige ‘maar’ van het bereiden van een gerecht op de barbecue: het kost allemaal net wat meer tijd. De drempel om de barbecue aan te steken en die erna weer te moeten schoonmaken, zorgt er soms voor dat we net wat makkelijker kiezen voor een andere manier om onze gerechten te bereiden. Zeker wanneer we een drukke dag hebben gehad, is barbecueën niet het eerste waar we aan denken. Maar daar komt verandering in!

bbq aan huis

Recentelijk hoorden we namelijk van A-Z Barbecue. Bij dit bedrijf kun je niet alleen een barbecue huren (die bij je thuis wordt afgeleverd), maar ook menu's bestellen. Aan het einde wordt zelfs de afwas meegenomen. Ideaal! Zeker wanneer je vrienden of familie uitnodigt voor een gezellig etentje. Via de website van A-Z Barbecue stel je naar eigen wens je eigen A-Z bbq pakket samen: van vis- en vleesgerechten tot halal of vegetarische opties. Proost op veel gezellige avonden en etentjes!

Redactie Lekker