Nieuws

Hoe zit het eigenlijk?

Wat doe je als je een voorliefde voor geschiedenis, een passie voor de horeca en een nieuwsgierig karakter hebt? Dan sch

Hoe zit het eigenlijk?

Wat doe je als je een voorliefde voor geschiedenis, een passie voor de horeca en een nieuwsgierig karakter hebt? Dan schrijf je een boek met de verhalen en feiten achter bekende gerechten en dranken! In Achter de smaak vertelt Rémy Dekker op humoristische, maar feitelijk juiste, wijze over onder andere het ontstaan van de macaron en Tarte Tartin, de geschiedenis van het Waldorf-Astoria Hotel en horeca gigant Oscar Tschirky en hij ontrafelt het Dame Blanche Mysterie (die hoort eigenlijk niet met chocoladesaus). Het is voor iedereen die graag kookt een leuk boek om te lezen én uit te koken, want een aantal gerechten zijn voorzien van een recept. En voortaan kun je tijdens een diner je gasten een mooie anekdote vertellen over het bereidde gerecht!

Achter de smaakRémy Dekker€17,50Uitgeverij Hyberink

Redactie Lekker