Nieuws

Harald Hovenkamp SVH Meestergastheer

Harald Hovenkamp, restaurantmanager en mede-eigenaar van Kaatje bij de Sluis* in Blokzijl, is op 30 oktober geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meestergastheer. Hij runt Kaatje bij de Sluis al bijna 20 jaar samen met chef-kok Peter Postma.

Hovenkamp SVH Meestergastheer

De Meesterproef werd door SVH Meestergastheren Saïd Maher (Het Seminar, Zenderen), Eduard van der Toolen (ROC Mondriaan in Den Haag) en Secretaris SVH Meestertitels Hanneke Westland afgenomen. Volgens deze commissie hebben Harald en Peter een stabiele zaak neergezet waar de gast centraal staat: ‘’Ze leveren al jarenlang samen met hun goed getrainde team constante kwaliteit in zowel de bediening als in de keuken. Als een geoliede machine werkt het team samen, waarbij Harald zijn kennis en kunde gedreven overdraagt aan de nieuwe generatie, waarbij de gast en de gastbeleving speerpunten zijn.’’

Bekroning

Hovenkamp kon na bijna 30 jaar in het gastmeestervak zijn praktijkervaring bekronen met een Meestertitel: "Deze titel is een erkenning van mijn vakkennis, ambitie, doorzettingsvermogen, opmerkingsvermogen, improvisatietalent, besef van dienstbaarheid en mijn tactvolle vlotheid in het omgaan met gasten. Ik ben dan ook zeer vereerd deze mooie titel te hebben behaald en te kunnen uitdragen." Binnenkort vindt de feestelijke inauguratie plaats. Harald mag zich de 43ste SVH Meestergastheer van Nederland noemen.

SVH Meestergastheer Kaatje bij de Sluis
Harald Hovenkamp is sinds deze week SVH Meestergastheer

Kaatje bij de Sluis in Lekker500

Kaatje bij de Sluis staat in editie 2019 van Lekker500 op plek 62. De recensie van dit restaurant lezen? De nieuwe Lekker500 ligt nu in de winkels en kan ook online besteld worden via deze link!

Redactie Lekker