Nieuws

Internationaal sterrendiner bij Tribeca

Met Tribeca Invites verlegt sterrenrestaurant Tribeca letterlijk zijn grenzen door de komst van een serie internationale sterrenchefs.

Tribeca Invites

Chef Jan Sobecki van Tribeca in Heeze** nodigt dit jaar drie internationale chefs uit om samen een serie exclusieve diners te verzorgen. In 2019 is op 18 mei Modest Amaro van het Poolse Atelier Amaro* te gast, op 23 juni Tim Boury van Restaurant Boury** in België en op 16 september Christian Bau van het Duitse Victor’s Fine Dining by Christian Bau***.

De topchefs verzorgen samen met het team van Tribeca een exclusief en eenmalig diner, waarin de signatuur van beide chefs herkenbaar is. Het is hierbij mogelijk om een plekje in de zogenaamde KeukenKamer te reserveren. Oog in oog met beide chefs, zit je als gast op de eerste rang en wordt er live een 12-gangen menu voor je bereid. In het restaurant krijgen gasten een 8-gangen menu.

Modest Amaro
Modest Amaro van Atelier Amaro*. 

In 2018 kwam in Tribeca al eerder een samenwerking tot stand door ‘At the Chef’s Table’. Verschillende Nederlandse chefs werden uitgenodigd om spectaculaire lunches en diners te creëren. Onder andere chefs Jonnie Boer van De Librije***, Michel van der Koft van ’t Nonnetje** en Syrco Bakker van Pure C** waren te gast. Op de website reserveer je vanaf 1 april voor een van de exclusieve diners.

Redactie Lekker