Nieuws

Italië in Limburg: Mediterraneo

Het culinaire niveau in Nederland blijft stijgen, bewijst ook het Italiaanse restaurant Mediterraneo in Maastricht. Hier proef je verfijnde smaken uit Italië, gewoon in Nederland.

Mediterraneo

Ook dit jaar is Mediterraneo opgenomen in restaurantgids Lekker500. Uit de recensie: ‘Italia in Olanda! Met een tweetalige bediening onder aanvoering van de charmante signora Angelika Lehnert. Hier alleen maar Italiaanse wijnen waarbij de producenten ook nog eens worden weergegeven als gebrande stempel op de tafels met hout-look. Naast de traditioneel ingedeelde kaart is er een aparte kaart met truffelspecialiteiten. De start van patron-cuisinier Giuseppe (oftewel Pino zoals hij zichzelf noemt) Melani is veelbelovend; pompoensoep met gebakken scampo. Een drieluik van tonijn (gerookt, geschroeid en rauw als tartaar) komt samen met uiencompôte, gebakken spek (lardo) en geschaafde venkel op het bord. De spaghetti vongole tussendoor is onberispelijk. Zeebaars en lam als hoofdact zijn eveneens foutloos.’

Wil jij zelf deze Italiaanse ervaring beleven? Let op! In Lekker500 editie 2020 staat het verkeerde telefoonnummer aangegeven. Telefonisch contact opnemen met Mediterraneo kan via: 043 325 5037. 

Meer culinaire pareltjes in Nederland ontdekken? Bestel dan nu Lekker500 editie 2020 voor jezelf, of geef ‘m cadeau!

Redactie Lekker

Tags

Mediterraneo, Lekker500

Gerelateerde artikelen