Nieuws

Jan Smink lanceert als eerste chef in Nederland eigen Beerenburg

Wanneer twee Friese smaakmakers met lef samenwerken, elkaar versterken en dezelfde passie delen, moet er wel iets bijzonders ontstaan. In dit geval maar liefst 3 smaken Beerenburg van Weduwe Joustra en Jan Smink. 

Beerenburg Jan Smink

De liefde voor Friesland, de gezamenlijke passie voor smaak met de beste ingrediënten en innovatie vormen de basis voor de bijzondere samenwerking die is ontstaan tussen restauranteigenaar en chef-kok Jan Smink van restaurant Smink in Wolvega en Weduwe Joustra. Een geheel nieuwe Beerenburg-sensatie is geboren. 

Uit het 150 jaar oude recept van Weduwe Joustra in combinatie met de vernieuwende ingrediënten van chef-kok Jan Smink zijn drie nieuwe smaken ontstaan: Lime Leaf, Tonka Boon en Poivre Long. Elke soort heeft zijn unieke smaak. Lime Leaf heeft een eigenzinnig citronella aroma en is vooral erg lekker on the rocks. Tonka Boon, die zeer geschikt is als digestief, heeft een zachte smaak door onder andere vanille, kaneel, amandelen en honing. En tot slot, Poivre Long, letterlijk ‘lange peper’, is een pittige kruidige Beerenburg met warme smaken en goed in te zetten als aperitief.

Wij zeggen tsjoch op deze heerlijke samenwerking! 

Redactie Lekker