Nieuws

Jeremy Scott ontwerpt limited edition fles CÎROC

CÎROC heeft in tijdens de Milan Fashion Week een samenwerking met het Italiaanse modemerk Moschino gelanceerd. Jeremy Scott, de creatief directeur van Moschino, heeft een speciale fles voor CÎROC ontworpen.

CÎROC

De samenwerking tussen deze twee grote merken moet een nieuwe kijk geven op mode. Tijdens de lancering van deze limited edition fles zullen een aantal internationale evenementen plaatsvinden waarbij verschillende beroemdheden aanwezig zijn, met allemaal een unieke stijl. Zo zullen model Jasmine Sanders (bekend als Golden Barbie), model River Viiperi, muzikant WizKid, DJ/actrice Thando Thabethe en muzikant Cassper Nyovest te zien zijn. 

Jeremy Scott

Jeremy Scott over de samenwerking met CÎROC: 'Ik ben dol op het cheeky en speelse karakter van CÎROC. Het sluit perfect aan bij mijn benadering van zowel het leven als mode, waardoor de samenwerking dus natuurlijk aanvoelde. Ik ontwerp veel op basis van persoonlijke en customised twists, dus het is geweldig om dit ook in de samenwerking te steken. Het was leuk om onze gewaagde kijk op luxe bij elkaar te brengen en ik kan niet wachten om te zien wat het jaar inhoudt.'

CîROC

Over CÎROC

CÎROC werd in 2003 geïntroduceerd. De vodka van CÎROC wordt vijf keer gedistilleerd uit fijne Franse druiven door Jean-Sébastien Robicquet in de historische Distillerie de Chevanceaux in het zuiden van Frankrijk. CÎROC wordt hierdoor gekenmerkt door een uitgesproken fruitige smaak.

Redactie Lekker