Nieuws

Jonnie en Thérèse Boer beachrestaurant op Bonaire

Jonnie en Thérèse Boer van de Librije in Zwolle gaan op Bonaire het management verzorgen van een beachrestaurant op het Delfins Beach Resort. Daar voeren ze een wereldse, toegankelijke kaart met de signatuur van De Librije.

jonnie boer

Een aantal van de huidige personeelsleden van De Librije gaan mee naar Bonaire om de kwaliteit en de filosofie te waarborgen. In de keuken zal zoveel mogelijk worden gewerkt met lokale producten. Het culinaire koppel is geïnspireerd door gerechten die zij wereldwijd hebben gegeten en waar ze hun eigen versie van maken. ‘Het mooie van Bonaire is dat je hier nog direct van de vissers koopt’, legt Jonnie uit. ‘Dat betekent wel dat als het een week heel hard waait de kleine vissersbootjes niet uitvaren er dus niet veel vis te krijgen is. Als ze wel uitvaren, dan ben je zo’n beetje gegarandeerd van bijvoorbeeld de meest prachtige tonijn of een mooie Mai Mai. Ons restaurant gaat deze lokaal gevangen vis gebruiken om de gasten van het resort en de gasten van Bonaire te verwennen met gerechten waar je je vingers bij aflikt.’

Gasten kunnen vanaf 1 november 2017 genieten van het signatuur van Jonnie en Thérèse in het beachrestaurant.

Redactie Lekker