Nieuws

Kannen & Kruiken breidt uit naar vier steden

Speciaalbier en wijnfestival Kannen & Kruiken breidt uit naar vier steden. Waar vorig jaar Zwolle de nieuwkomer was, doet nu ook Utrecht mee.

Festival Kannen & Kruiken

Tijdens het hemelvaartsweekend (30 mei tot 2 juni) proef je in het Utrechtse Park Oog van verschillende speciaalbieren en wijnen. Onder het genot van smaakvolle gerechten en live muziek ontdek je het aanbod van ambachtelijke bierbrouwers en vinologen.

Het festival is een initiatief van Kultlab. Deze jonge organisatie is naast Kannen & Kruiken ook verantwoordelijk voor evenementen als Lepeltje Lepeltje, Gluren bij de Buren, Struinen in de Tuinen, Into the Woods en Wildeburg.

Kannen & Kruiken
Proef tijdens het festival van verschillende speciaalbieren en wijnen. 

Zoals bij veel festivals van Kultlab kun je deel uitmaken van het festival door je als artiest of verkoper aan te melden. Daarnaast kun je bij Kannen & Kruiken je eigen bier of wijn op het menu zetten.

Andere steden

Naast Utrecht komt Kannen & Kruiken ook naar drie andere steden. Van 5 tot 7 juli in het Ter Pelkwijkpark in Zwolle, van 8 tot 11 augustus in het Burgemeester Brouwerplantsoen in Amersfoort en van 6 tot 8 september in de Tapijnkazerne in Maastricht.

Bij Kannen & Kruiken betaal je eenmalig voor een entreebeker wanneer je je eerste drankje haalt, maar is verder gratis toegankelijk. Voor alle informatie over het festival, klik hier!

Redactie Lekker

Credits

Tekst: Luc de Groot
Beeld: Kannen & Kruiken, Jeroen Schaaphok

Tags

kannen, kruiken, speciaalbier, wijn