Nieuws

Koken in een kistje

Emilie van der Woerd, the founder van de cedarwood barbecueplanken, heeft een noviteit op de markt gezet: een cedarwood kookkistje.

Siebren de Goeij BBQButcher.nl

Hierin gaar je – vetarm – grotere stuken vlees of vis op de barbecue. Door onder in het kistje stro te leggen dat je aromatiseert met kruiden naar wens trekken deze smaken heerlijk in het te bereiden product. Het resultaat? Een ontzettend sappig stukje vlees of vis dat heel weinig vet bevat. Kijk op de site van Emilie voor meer informatie en een lekker recept om lamsvlees in het kookkistje te bereiden. Zal niet misstaan op de paastafel! 

Zie: Kokenophout.com

Tekst: Mieke van Laarhoven

Mieke van Laarhoven

Credits

Beeld: Siebren de Goeij BBQButcher.nl

Tags

Cedarwood kookkistje, Emilie van der Woerd, Barbecue, Koken op hout, Cedarwood barbecueplanken

Gerelateerde artikelen