Nieuws

Kook thuis als sterrenchef met ‘Cook Like a Chef’

Weet jij al wat je deze feestdagen op tafel gaat zetten? Via de nieuwe website CookLikeAChef.nl bestel je makkelijk een viergangenmenu van Nederlandse topchefs, dat je thuis binnen 20 minuten bereidt.

Cook Like a Chef

Op de website CookLikeAChef.nl vind je speciaal voor kerst en oud en nieuw volledige viergangenmenu’s met signature gerechten van topchefs Jonnie Boer (De Librije***), Jacob-Jan Boerma (De Leest***), Soenil Bahadoer (De Lindehof**) en Erik van Loo (Parkheuvel**). De menu’s worden zo goed als klaar aangeleverd; het voorwerk is al gedaan door de chefs van Cook Like a Chef.

Instructie

Zelfs als je niet zo’n keukenprins(es) bent zet je deze gastronomische gerechten binnen 20 minuten gemakkelijk op tafel. Je hoeft de gerechten namelijk alleen maar op te warmen. Je vindt op de website ook instructievideo’s over het opwarmen van het diner en de opmaak van de borden. Zo zien jouw borden er straks (bijna) hetzelfde uit als die van de sterrenchefs.

cook like a chef

Chef aan huis

Toch geen zin om zelf aan de slag te gaan? Dan is er ook nog de optie om een ervaren chef aan huis te boeken. Deze professionele chef-kok komt bij jou thuis om de gerechten uit de box te bereiden, dus zelf hoeft je helemaal geen moeite te doen.

De website CookLikeAChef.nl is speciaal voor kerst en oud en nieuw geopend. Vanaf medio februari kun je waarschijnlijk elke dag de boxen bestellen.

Redactie Lekker

Credits

Tekst: Ella Grit
Beeld: CookLikeAChef en Lindehof

Tags

Jonnie Boer, Soenil Bahadoer, Erik van Loo, Jacob-Jan Boerma