Nieuws

La cuisine Corse

Als je maar één boek over de keuken van Corsica in je kast wil hebben staan, laat het dan De Keuken van Corsica zijn. Ni

La cuisine Corse

Als je maar één boek over de keuken van Corsica in je kast wil hebben staan, laat het dan De Keuken van Corsica zijn. Nicolas Tromboli laat ons op een unieke en complete manier kennismaken met een eiland vol tradities en passie voor ambacht; met persoonlijke portretten van onder meer veehouders, slagers, kaas- en wijnboeren geeft hij de plaatselijke producten een gezicht. En die producten behoeven zeker kennismaking: ooit iets klaargemaakt met de prikkelige zee-egel, of de unieke kaas brocciu? In talrijke recepten wordt haarfijn uitgelegd hoe je deze en andere op en top Corsicaanse ingrediënten in de thuiskeuken kunt toepassen. Elk recept wordt begeleid door een wijntip, met meer informatie in het volledige hoofdstuk dat aan lokale wijnen is gewijd. Alles wat je moet weten en meer vind je in dit prachtig vormgegeven boekwerk.

€24,95ISBN 9789059567511Fontaine Uitgevers

Redactie Lekker