Nieuws

La Trinité in Sluis verandert concept

Restaurant La Trinité in het Zeeuwse Sluis slaat een nieuwe weg in. Eigenaren François en Evelyne de Potter-Scholtes hebben besloten hun Michelinster in te leveren en met een laagdrempeliger concept verder te gaan.

La Trinité

Het restaurant laat op zijn Facebookpagina weten: “Negen jaar na het ontvangen van onze Michelinster hebben wij samen met ons team besloten om een nieuwe weg in te slaan. Eentje zonder Michelinster, maar met evenveel liefde en passie. We gaan ons nog meer focussen op openheid, een losse sfeer, huiselijkheid en toegankelijkheid.”

François en Evelyne geven aan dat ze erg blij waren met de ster en hier hard voor gewerkt hebben, maar dat ze met een laagdrempeligere sfeer hopen dat iedereen zich welkom voelt in het restaurant. “Met een nóg vlottere kaart en een nóg vlottere service brengen we een losse vibe. De menukaart bestaat uit verschillende bites en kleine gerechten waardoor gasten zelf hun menu kunnen samenstellen. Je kunt dus een kleinigheid eten, maar net zo goed een volledig menu.” Het interieur van het restaurant blijft onveranderd.

Lekker500

Restaurant La Trinité staat op plek 43 in de Top-100 van Lekker500 editie 2019. Hier lees je meer over dit restaurant van François en Evelyne de Potter-Scholtes.

Redactie Lekker