Nieuws

Lancering 'Less is more'

In de prachtige wintertuin van het monumentale Grand Hotel Krasnapolsky lanceerden driesterrenchef Jacob-Jan Boerma en f

Lancering 'Less is more'

In de prachtige wintertuin van het monumentale Grand Hotel Krasnapolsky lanceerden driesterrenchef Jacob-Jan Boerma en fotograaf Sacha de Boer hun derde kookboek ‘Less is more’. Het boek werd aan de aanwezigen gepresenteerd door Rick Nieman, partner van Sacha de Boer. ‘Het was een waar feest om dit boek te maken met Jacob-Jan,’ zegt De Boer. ‘Zijn kijk op koken en eten is zo bijzonder. Dat heb ik met mijn lens proberen te vangen. En volgens mij is dat gelukt!’ De chefkok van restaurant De Leest in Vaassen hoopt dat veel thuiskoks zich laten inspireren door het kookboek. ‘Juist door zo min mogelijk ingredienten te gebruiken, creëer je hele pure en bijzondere gerechten. Het boek doet zijn naam echt eer aan: Less is more!’

Lees de nieuwste Lekker500 voor een recensie over het kookboek en een uitgebreid interview met Sacha de Boer en Rick Nieman.

Redactie Lekker