Nieuws

Liveblog: Dit zijn de initiatieven van restaurants

Restaurants weten in deze situatie massaal in te spelen op de gestelde maatregelen. Lees hier wat de Lekker500 restaurants doen in deze onzekere tijd en hoe jij nog steeds kunt genieten van deze restaurants, en ze een steuntje in de rug kunt geven!

Liveblog

De horeca in Nederland verkeert in zwaar weer door de uitbraak van de COVID-19 (corona) pandemie. Restaurants komen met creatieve manieren om hun bedrijven draaiende te houden. Houd via deze liveblog bij wat de restaurants doen en hoe jij ze kunt helpen. Naast de vele initiatieven en acties roepen restaurants de gasten op om reguliere dinerbonnen aan te schaffen bij de restaurants, die later ingeleverd kunnen worden. 

Zelf tips insturen over restaurants en hun initiatieven? Mail deze dan naar [email protected] zodat wij de informatie kunnen meenemen in onze updates!

Dit was de liveblog van deze week. De liveblog van week 14 gaat hier verder. 

Vrijdag, 27 maart

Le Restaurant, Amsterdam 

Om de gasten van Le Restaurant tegemoet te komen in deze periode van sluiting, komt het restaurant met een speciale aanbieding voor hun gasten. Het Chefs’ Menu, bestaande uit 6 gangen, voor de prijs van het 4-gangenmenu (€69,50). De voucher kunt u hier aanschaffen en is geldig tot 12 maanden na de re-opening. 

Publique, Den Haag

Dit restaurant biedt vanwege de omstandigheden een nieuwe service aan; Publique à la maison. De selectie van speciaal geselecteerde gerechten, die kunnen worden besteld en bezorgd, zijn hier te vinden.   

Bij Erik, Leidschendam

Bij Erik zorgt ervoor dat de gasten nu ook thuis kunnen genieten van hun gerechten. Met de service Bij Erik Take Away kunnen de gerechten 7 dagen per week worden bezorgd of afgehaald. Kijk hier voor de mogelijkheden. 

Les Copains, Delft

Ondanks dat het restaurant niet kan worden bezocht, biedt Les Copains de mogelijkheid om vanuit huis te genieten van al het lekkers dat uit de zee komt. Dit doordat het restaurant nu open is voor bestellingen. Op de Instagrampagina restaurant_les_copains zijn de mogelijkheden voor een diner voor thuis te vinden. 

Spetters, Breskens

Iedere vrijdag, zaterdag en zondag zijn de maaltijden van Spetters, bereid door Laurent Smallengange, verkrijgbaar. De maaltijden kunnen worden afgehaald bij bakkerij St-Paulus te Sluis of op afspraak bij restaurant Spetters. Bekijk hier de gerechten.   

Le Petit Bistro, Sneek

Dit restaurant presenteert elke week een nieuw Frans georiënteerd menu, zodat je thuis je eigen Le Petit Bistro kunt creëren. Elke vrijdag, zaterdag of zondag kan het menu worden afgehaald. Enkel het hoofdgerecht moet thuis nog even worden opgewarmd, verder wordt het je zo makkelijk mogelijk gemaakt. Op www.petitbistro-sneek.nl zijn de afhaalmenu’s te vinden. 

Plantage87, Oude Wetering 

Ook Plantage87 heeft een Take Away menu samengesteld, dat van vrijdag t/m zondag is af te halen bij het restaurant. De sommelier is aanwezig om passend wijnadvies te geven. Daarnaast kun je een bos tulpen aanschaffen bij de bestelling om de directe tulpenkweker een hart onder de riem te steken. Bekijk hier de mogelijkheden. 

Donderdag, 26 maart

Restaurant Basiliek, Harderwijk

Restaurant Basiliek steekt de medewerkers van het ziekenhuis in Harderwijk een hart onder de riem door dagelijks lekkernijen voor ze te bakken. Daarnaast is er vanuit het restaurant een actie opgezet om boodschappen te doen voor diegenen die het zelf niet meer kunnen of mogen. Houd via de Instagram pagina van Restaurant Basiliek in de gaten om hun werkzaamheden te volgen!

Restaurant Silver, Lelystad

Bij Restaurant Silver kun je kiezen voor het afhalen of laten bezorgen van een verrassingsdiner. Er zijn drie opties, namelijk een 3-gangen (€35,-), 4-gangen (€42,-) of 5-gangen (€49,-) verrassingsdiner. Check de website voor meer informatie. 

Het Prentenkabinet, Leiden

Het Prentenkabinet geeft nu bij elke bestelling van het thuismenu een kortingsvoucher van €25,- weg! Op de website zijn de mogelijkheden en het menu te vinden. 

De Oranjerie, Barneveld

Hier is een 3-gangenmenu voor €37,50 te bestellen zodat de gasten ook vanuit huis culinair kunnen genieten. Kijk op de website voor meer informatie. 

De Tuinkamer, Ruurlo 

Bij aankoop van een dinerbon van €50,- of meer krijgen de gasten bij inlevering een mooie fles wijn mee naar huis, wanneer het restaurant weer geopend is. De dinerbon is te bestellen via www.hoteldetuinkamer.nl.

Restaurant D’Swarte Walvis, Zaandam 

Bij D’Swarte Walvis wordt er elke week een nieuw menu geplaatst. De gerechten zijn zowel afhaal- als bezorgmaaltijden. Lees hier meer over de verschillende opties en het menu. 

Eten bij Sidney, Hilversum  

Dit restaurant heeft het ‘Take Out’ menu geïntroduceerd. De bestellingen zijn telefonisch door te geven, en hier vind je de menukaart.

De Gespleten Arent, Middelburg 

Ook bij De Gespleten Arent kun je nog culinair genieten, maar dan in de vorm van een thuismenu. Het menu is op de website te vinden, samen met extra gerechten die er eventueel bijbesteld kunnen worden. Lees hier meer informatie.

Woensdag, 25 maart

Restaurant de Dyck, Woubrugge

Restaurant de Dyck heeft een eigen verswinkel geopend: “Van de Dyck”. Door het opzetten van de verswinkel wil het restaurant hun gasten vanuit huis laten genieten van heerlijke, verse en gezonde seizoensproducten uit de eigen moestuin en akkers. Naast de verse producten worden ook seizoenssoepen aangeboden. Daarnaast doet de Dyck ook mee aan het landelijke initiatief Support Your Locals, en biedt naast de eigen producten ook producten van andere lokale ondernemers aan zoals ambachtelijke zeep, siroop, brood of bier. Lees hier meer informatie over het initiatief. 

Het Oude Gemeentehuis, Rhenen

Bij het Oude Gemeentehuis is Rhenen een bestel- en ophaalservice opgezet van woensdag t/m zondag. Via de website is het menu van Het Oude Gemeentehuis te vinden. 

Restaurant ’t Vaantje, Reeuwijk 

Restaurant ’t Vaantje doet aan thuis bezorgen, ook voor lunch! Daarnaast verkoopt het restaurant vouchers voor €30,- die later bij inlevering voor €35,- korting zorgen op de rekening. Kijk hier voor meer informatie. 

Cottontree City, Den Haag

Bij Cottontree City in Den Haag is er de keuze uit een 9-tal gerechten die bij het restaurant kan worden opgehaald of thuisbezorgd. De bestellijst vind je hier

Restaurant N.A.P., Bloemendaal

Op de website van Restaurant N.A.P. zijn alle gerechten te vinden die je kunt bestellen om af te halen. Daarnaast is in overleg thuisbezorgen ook een optie.

De Boet, Urk

De Boet in Urk heeft een special afhaalmenu gecreëerd. Op de website staan de mogelijkheden. 

Restaurant Smink, Wolvega 

Ook restaurant Smink zorgt voor culinair genieten vanuit huis. Op de website staat het @Home Menu

Restaurant Zuiver, Vlieland

Restaurant Zuiver heeft verschillende initiatieven lopen. Zo zijn er cadeaubonnen te bestellen voor een 5-gangen all-in diner voor 2 personen voor €130,- met een waarde van €180,-. Daarnaast kan er gekozen worden voor een cadeaubon voor 4 personen die in te wisselen is voor een 5-gangen diner en wijnarrangement. Bij inlevering van deze cadeaubon ontvang je een gratis fles champagne ter waarde van €69,-. Deze bon is €284,-. Daarnaast geeft Restaurant Zuiver 5 kookboxen weg via hun Instagram pagina. 

Ross Lovell, Rijsoord

Bij Ross Lovell is de menukaart voor het thuisbezorgen inmiddels uitgebreid! Daarnaast biedt het restaurant hun mooie wijncollectie particulier aan tegen scherpe prijzen. Kijk hier voor verdere informatie. 

Dinsdag, 24 maart

Tollius, Amersfoort

Als de gasten van Tollius niet naar het restaurant kunnen komen, komen zij maar al te graag naar de kosten. Tollius presenteert Thuisbezorgd in stijl. Een 3-gangenmenu voor slechts €24,50 per persoon, per menu. Het restaurant bezorgt van dinsdag t/m zondag tussen 18:00 en 21:00. Bekijk hier het weekmenu. 

Sukerieje, Dalfsen  

Haal Sukerieje in huis met het bestellen van een afhaalmenu. De bestelling en betaling kunnen volledig contactloos worden gedaan via deze site. Op het moment bieden ze elke dag hun daghap aan. Vanaf april hopen ze van start te kunnen gaan met een 3-gangen afhaalmenu. 

Restaurant ACE, Amsterdam 

Ook Restaurant ACE gaat creatief om met de situatie en bieden bezorgingsmogelijkheden van maaltijden en menu’s aan. Bekijk hier de maaltijden en menu’s en klik hier voor meer informatie over het bestellen. 

Restaurant Applaus, Lelystad

Restaurant Applaus wil dat haar gasten ook thuis kunnen genieten van de Applaus-gerechten en hebben daarom een take away service ingezet. Applaus biedt voor- en hoofdgerechten aan, die u telefonisch kan bestellen. Bekijk hier welke voor- en hoofdgerechten u kunt bestellen. 

 Morille, Koudekerke

Om de pijn in deze situatie een beetje te verlichten, start Morille vanaf vandaag met een afhaalpunt voor eenvoudige maaltijden met ingrediënten uit eigen tuin of Zeeuwse natuur. Kijk hier voor meer informatie. Voor ouderen en mensen die het huis niet mogen verlaten, bezorgt Morille in overleg ook aan huis.  

Restaurant Zuyd, Breda

Zuyd voor Thuys is een feit. Het restaurant is gestart met het bezorgen en de mogelijkheid tot afhalen van gerechten en menu’s. Elke woensdag en vrijdag bezorgt Zuyd en kunnen de gerechten en menu’s worden afgehaald. Meer informatie vind je hier

De Swarte Ruijter, Holten  

De Swarte Ruijter zorgt ervoor dat u toch kunt blijven genieten van de gerechten van chef-kok Erik de Mönnik, en hebben daarom ‘Eet mee met Erik voor maar €8,- per maaltijd!’ geïntroduceerd. Klik hier voor de mogelijkheden. De maaltijd wordt gratis thuisbezorgd.

Sal do Mar, Rhenen 

Ook Sal Do Mar zet een take away service in en biedt een speciaal 3-gangenverrassingsmenu voor maar €30,- per persoon aan. Zodat u ook thuis kan genieten in deze omstandigheden. Op saldomar.nl vind je meer informatie over de take away service. 

Jacobsz, Amsterdam

Bij Jacobz kun je elke dag een avondmaal bestellen. Dit kan voor jezelf, je geliefde of gezin, maar ook om Team Jacobsz te supporten. Daarnaast roepen ze ook op om anderen te blijven supporten. Op jacobsz.amsterdam staat een overzichtelijk stappenplan om een maaltijd te kunnen bestellen om vervolgens uw maaltijd bij Jacobsz aan het loket af te kunnen halen. 

In Den Rustwat, Rotterdam 

Nu de gasten niet meer naar In Den Rustwat in Rotterdam kunnen komen is het mogelijk om een culinair driegangenmenu thuis bezorgd te krijgen voor €24,95 p.p. Afhalen is ook een optie. Er kan daarnaast ook worden gekozen voor een bijpassende (alcoholvrije) wijn. Bij een bestelling komt een voucher die is in te wisselen voor een bruisend aperitief voor de gehele tafel met het volgende lunch of dinerbezoek. 

Brasserie Bakboord, Almere & Senses Restaurant, Amsterdam 

De chefs van Brasserie Bakboord en Senses Restaurant hebben de handen ineengeslagen. De restaurants willen hun gasten toch de gelegenheid bieden om uit eten thuis te gaan ervaren. Er is daarom een 3-gangenmenu inclusief amuse, brood en boter voor €32,50 geïntroduceerd, dat geschikt is voor thuisbezorgen. Kijk hier voor meer informatie. 

Promessa, Eersel

Bij Promessa in Eersel heb je nu de mogelijkheid tot een thuisbezorg service. De gerechten kunnen hier online besteld worden. 

Bij Jaap, Assen 

Restaurant Bij Jaap komt met het initiatief #JAAPETIJTELIJK. Het restaurant heeft verschillende acties lopen waarbij je een schort kunt aanschaffen, eventueel in combinatie met 3-gangen diner en/of workshop van Jaap. Voor ieder verkochte schort doneert het restaurant €10,- aan het zorgpersoneel van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen, in de vorm van een waardebon. Check het Instagram account bijjaap voor meer informatie. 

Allemansgeest, Voorschoten 

Via de website van Allemansgeest kunnen bestellingen voor thuisbezorgd worden geplaatst. Er kan hierbij een keuze worden gemaakt vor het 3-gangen menu of een aantal andere gerechten. 

Brasserie van Baerle, Amsterdam 

Bij Brasserie van Baerle hebben ze een drie-keuze menu met opbeurende, typische Brasserie gerechten die kunnen worden afgehaald. De gerechten op het menu zijn ook apart te bestellen. Meer informatie vind je hier

’t Jagthuijs, Ulvenhout 

Hier kun je een ‘voor ieder wat wils’ afhaalmenu bestellen. De afhaal gerechten kun je vinden via de website

Gastrobar Oude Post, Renkum

Bij Gastrobar Oude Post heb je de mogelijkheid om gerechten te bestellen voor afhalen en bezorgen. Het menu en de verder informatie vind je hier

Buddingh, Dordrecht 

Café Budding heeft een bezorg & take away menu geïntroduceerd. Het menu is op de website te vinden, en vanaf woensdag 25 maart kunnen de bestellingen worden doorgegeven. 

Petossi, Haarlem

Bij Petossi in Haarlem kun je kiezen tussen lekkere voedzame maaltijden of een culinair ‘Chefs menu’ van drie of vier gangen. Hier heb je de mogelijkheid voor afhalen en bezorgen. Check hier de mogelijkheden. 

Mei Wah, Eindhoven 

Ook bij Mei Wah in Eindhoven is er de mogelijkheid tot afhalen en bezorgen. Check de website voor meer informatie. 

Osteria Vera, Rotterdam 

Genieten van de Italiaanse keuken van Osteria Vera kan nog steeds. Het restaurant is een bezorg service gestart in Rotterdam, en heeft een wekelijks wisselend menu. Kijk voor meer informatie op de website

Het Badpaviljoen in Domburg, Aan de Zweth in Schipluiden, De Zeeuw in Haarlem en Ron Gastrobar in Amsterdam

Inmiddels zijn er ook verschillende restaurants gestopt met het bezorgen van gerechten, waaronder Het Badpaviljoen in Domburg, Aan de Zweth in Schipluiden, De Zeeuw in Haarlem en Ron Gastrobar in Amsterdam. 

Aan de Zweth: “Met pijn in ons hart hebben we er voor gekozen om niet meer verder te gaan met onze bezorg/afhaal maaltijden. We willen dat al onze werknemers die altijd keihard voor ons werken lekker thuis kunnen blijven en dus ook de richtlijnen van het RIVM kunnen volgen”

Het Badpaviljoen: “Het Badpaviljoen en Badpaviljoen at Home service sluiten in ieder geval tot 6 april. Ondanks het succes van de Delivery & Take Away waar we iedereen nog hartelijk voor willen bedanken. Wij voelen ons verplicht om een bijdrage te leveren aan het beperken en terugdringen van het Coronavirus #blijfbinnen en onze verantwoordelijkheid te nemen voor de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers”, laat het restaurant op maandag 23 maart weten via social media. 

Restaurant De Zeeuw: “Met pijn in ons hart hebben wij besloten te stoppen met onze afhaal/bezorg maaltijden, het voelde voor ons niet goed meer en we willen verantwoordelijkheid nemen voor de gezondheid van onze medewerkers, onszelf en de mensen om ons heen. Tot 6 april blijven wij thuis en wachten we af op wat er vanuit Den Haag gecommuniceerd wordt. De beste manier om ons nu te steunen is door een kadobon te kopen via onze webshop.” 

Ron Gastrobar: “We blijven binnen! Hoe graag we het ook hadden gewild, Ron Gastrobar, Ron Gastrobar Oriental en Ron Gastrobar Indonesia sluiten vanaf vandaag tot in ieder geval 6 april de deuren. Ondanks het succes van onze Delivery & Take Away (ontzettend bedankt voor de overweldigende support lieve gasten! We hebben in zo’n korte tijd nog nooit zoveel rijsttafels en satés verkocht) voelen we ons verplicht om een bijdrage te leveren aan het beperken en terugdringen van het virus #blijfbinnen en onze verantwoordelijkheid te nemen voor de gezondheid en veiligheid van onze gasten én medewerkers.’ 

Maandag, 23 maart 

Tribeca, Heeze

Bij Tribeca kan alvast een reservering worden gemaakt met daarbij de keuze voor VERWEN-arrangement. Dit compleet verzorgde 6-gangendiner wordt nu aangeboden voor €125,- pp.In plaats van €220,-. Check de website voor meer informatie. 

RIJKS, Amsterdam 

Bij restaurant RIJKS heeft de mogelijkheid tot afhalen en bezorgen. Het menu wordt regelmatig vernieuwd en meer informatie vind je hier. Op dit moment heeft restaurant RIJKS een limiet ingesteld voor het aantal bestellingen voor maaltijdbezorging. 

Central Park, Voorburg

Central Park in Voorburg is hun eigen bezorgservice gestart om de zaken draaiende te houden, maar ook voor het plezier van thuiszitters. Via het Take-Away & Delivery Menu kun je jouw bestelling kiezen en doorgeven. 

De Kleine Toren Van Baarland, Baarland

Met de invoering van het initiatief [email protected] biedt het restaurant de mogelijkheid om thuis te genieten van heerlijke amusegerechten. Mix&match de gerechten en bezorgd uzelf een heerlijk culinair moment thuis! De menukaart is hier te vinden. Daarnaast kunnen er cadeaubonnen worden aangeschaft om het restaurant te steunen. Bij inlevering van deze bonnen, binnen twee weken na opening, ontvang je een aperitief cadeau.  

De Nederlanden, Vreeland

De Nederlanden in Vreeland gaat in deze periode een samenwerking aan met Landwaart Culinair, een speciaalzaak in onder andere groente en fruit, culinaire maaltijden, brood en patisserie. De hoogwaardige kant-en-klaarmaaltijden komen van de hand van chef-kok Wilco Berends (De Nederlanden) en worden verkocht in de winkel Landwaart Culinair. Hier vind je meer informatie over dit initiatief. 

De Nieuwe Polderkeuken, Stolwijk

Frank Streefland van restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk biedt de gelegenheid een maaltijd te bestellen voor de lokale voedselbank, het lokale ziekenhuis of het lokale verzorgingshuis. Voor €29,95 kan online een menu van 3-gangen worden gekocht, en wordt het kant-en-klaar afgeleverd op de gewenste locatie. Zelf genieten van De Nieuwe Polderkeuken kan door via de website gerechten te bestellen. Check de website voor meer informatie. 

Herberg Onder de Linden, Aduard

Bij Herberg Onder de Linden in Aduard kunnen er verschillende heerlijke menu’s besteld worden, zodat je thuis culinair kunt genieten. Per gekocht menu gaat er één maaltijd naar iemand in de vitale sector. Meer doneren mag ook. Voor elke vijf euro geeft het restaurant een maaltijd weg. 

Zilt & Zoet, Maartensdijk

Bij restaurant Zilt & Zoet in Maartensdijk wordt er een menu samengesteld die kan worden afgehaald op vrijdag, zaterdag en zondag. Het menu is hier te bestellen. Daarnaast biedt het restaurant een dinerbon aan met een waarde van €50,- voor slechts €45,-. 

Beluga Loves You, Maastricht 

De ingevoerde bezorgservice van Beluga Loves You geeft je de mogelijkheid om voor €35,- te genieten van een 3-gangenmenu. Daarnaast kunnen ook de specialiteiten van de chef worden besteld. Bestellen kan hier. 

De Herberg Van Smallingerland, Rottevalle

Bij De Herberg Van Smallingerland kun je genieten van de luxe borrelbox of een sfeervol diner met live cooking bij u thuis. Meer informatie vind je hier.

De Treeswijkhoeve, Waalre

Nu het restaurant gesloten is biedt het restaurant tijdelijk De Treeswijkhoeve menuspecials aan. Dit is een afhaalaanbod met een speciaal Treeswijkhoeve-menu, met keuze uit twee voorgerechten en twee hoofdgerechten. Hier vind je meer informatie. 

’t Nonnetje, Harderwijk

Bij ’t Nonnetje kun je een Special Meesterkok Arrangement bestellen in de vorm van een dinerbon. Deze wordt aangeboden van €179,50 voor €130,-! De dinerbon kun je hier bestellen.

De Groene Lantaarn, Staphorst

De Groene Lantaarn in Staphorst heeft een speciale actie opgezet voor een 6-gangen all-in menu in de vorm van een voucher. De diner bonnen zijn nu te koop voor een bedrag van €125,- en vertegenwoordigen een waarde van €210,-. Meer informatie is op de website te vinden. 

De Witte Zwaan, De Bilt

Hier kunnen cadeaubonnen online worden aangeschaft met een flinke korting. Er zijn bonnen voor een 5-gangen arrangement van €120,- voor €90,-, cadeaubonnen van €100,- hebben nu een waarde van €135,-, en een arrangement voor 2 personen van €240,- is nu maar €175,-. De cadeaubonnen zijn hier te bestellen.

Orangerie De Pol, Doetinchem

Bij Orangerie De Pol is er de mogelijkheid tot bezorgen van donderdag t/m zondag van 15:00 tot 21:00, bij minimale besteding van €20,- binnen een straal van 10 km rondom Orangerie de Pol in Doetinchem. Afhalen is ook nog steeds een mogelijkheid. Bestellingen kunnen via www.orangeriedepol.nl of telefonisch worden doorgegeven.

Atelier, Gulpen

Bij Atelier in Gulpen zijn nu FRIENDS-vouchers voor twee personen te bestellen. Deze in is te wisselen voor een 5-gangen all-in arrangement van €270,- voor €200,-. De vouchers zijn hier te bestellen. 

Amused, Hardenberg

Amused in Hardenberg zorgt voor culinaire genieten aan de eigen eettafel. Bestellen kan 7 dagen in de week tot 18:00. Bekijk de prijzen en gerechten hier

’t Vlasbloemeken, Koewacht

Als je hier een ‘Vrienden van ’t Vlasbloemeken’ cadeaubon bestelt, zal de chef bij inlevering van de bon je van een extra gang voorzien. De verschillende bedragen en bonnen vind je hier

Rantrée, Maastricht 

Bij aankoop van een cadeaubon van restaurant Rantrée in Maastricht vóór 30 april, krijg je bij inlevering één extra gang en een glas bijpassende wijn. De verschillende bonnen zijn hier beschikbaar. 

’t Pakhuus, Oudeschild Texel

Visrestaurant ’t Pakhuus biedt tegoedbonnen aan voor een 5-gangen all-in arrangement van €250,- voor €200,-. De bonnen zijn te bestellen via [email protected]

Sillyfox, Veghel

Restaurant Sillyfox in Veghel heeft de Give & Receive voucher geïntroduceerd. Deze staat voor een 5-gangen all-in arrangement voor twee personen ter waarde van €272,-, voor een vriendenprijs van €200,-. De vouchers zijn hier te bestellen. 

De Beejekurf, Venray 

Bij De Beejekurf worden de komende periode cadeaubonnen ter waarde van €100,- euro aangeboden voor slecht €85,-.  Daarnaast bieden zij een mooie aanbieding aan van een 3-gangen all-in arrangement voor €65,- i.p.v. €78,-. Bestellen kan hier

Somm, Uden

Om te kunnen genieten van Somm in Uden hoef je niet de deur uit aangezien ze hier een bezorgservice hebben ingezet. Bestellingen worden op de dag zelf aangenomen tot 12:00 op de dag zelf. Bekijk hier het menu en de prijzen

Scherp, Middelburg 

Restaurant Scherp in Middelburg biedt de aankomende weken tegoedbonnen aan voor een all-in diner vanaf €75,- pp. Bestellen kan hier.

Savarin, Rijswijk

Savarin bezorgt thuis! Geniet thuis van een 3-gangen keuzemenu voor €35,- per persoon. Daarnaast is het hotel nog steeds geopend met roomservice. Bekijk hier de mogelijkheden.

De Saffraan, Amersfoort

Hier worden vouchers voor 5-gangen all-in Friends menu’s voor 2 personen aangeboden met een waarde van €264,-, voor maar liefst €199,-. Bestellen kan hier

Carelshaven, Delden

Hier bieden ze de komende weken een tegoedbon aan voor een all-in 5-gangen diner voor twee personen. De bonnen hebben een waarde van €230,- en zijn nu verkrijgbaar voor een vriendenprijs van €200,-. De tegoedbonnen vind je hier.

Vive La Vie, Groningen

Bij het bestellen van een dinerbon bij Viva La vie in Groningen bezorgt het restaurant, namens jou, één of twee gratis maaltijden bij iemand die dat in deze coronacrisis goed kan gebruiken! Zo helpen we elkaar de crisis door! Bestel hier jouw dinerbon. 

Fris, Haarlem 

Wekelijks worden er bij restaurant Fris in Haarlem menu’s gemaakt die geschikt zijn om te bezorgen. De menu’s voor deze en volgende week zijn op de website te vinden. Een weekmenu bestellen kan hier. Daarnaast is het ook mogelijk om een cadeaubon voor een 5-gangen all-in support menu te kopen voor €90,- in plaats van €120,-. 

De Rozario, Helmond

Bij De Rozario hebben ze maaltijdpakketten die stapsgewijs klaargemaakt kunnen worden. Alle componenten in de box zijn al klaar, ze moeten alleen nog gecombineerd worden. Er kan gekozen worden voor een compleet driegangenmenu, maar ook is er de mogelijkheid om van de online menukaart te kiezen. De menukaart en bestellen kan via deze link

Rozemarijn, Maastricht

Restaurant Rozemarijn in Maastricht kan gesteund worden door het kopen van een vriendenvoucher. Deze staat voor een 5-gangen all-in menu voor 2 personen van €233,75 voor €175,-. De voucher is te bestellen via deze webshop

Redactie Lekker