Nieuws

Met deze stamppot van François Geurds kom je de winter door

Het zijn ongekende tijden waarin wij ons bevinden. Om die reden helpt chef-kok François Geurds van FG Restaurant** in Rotterdam je de winter door met stamppot ‘Caribische stijl’. 

François Geurds

Chef-kok en eigenaar François Geurds van FG Restaurant** en FG FoodLabs* kookt, als het gaat om smaak, voor niets minder dan perfectie. De FG Stamppot die hij in het leven heeft geroepen is dan ook uitgebreid in het smaaklaboratorium getest voordat het verkrijgbaar werd. Geurds heeft even getwijfeld om afhaalmaaltijden te bereiden, omdat hij graag de sterrenkwaliteit bewaart. Gezien het virus helaas op blijft spelen en Geurds graag de culinaire liefhebbers wil blijven voorzien van heerlijke gerechten, maakt hij nu samen met zijn team sterrenwaardige stamppot: FG Stamppot Caribische Stijl.

FG Stamppot Caribische Stijl

De lokale gemeenschap

Sinds het openen van zijn restaurants heeft François Geurds één doel: het delen van zijn liefde voor eten met de lokale gemeenschap. Niet alle mensen kunnen een avond op hoog culinair niveau betalen. Daarom nodigde de Rotterdamse chef de lokale bevolking uit om met hem en zijn team mee toe doen aan de personeelsmaaltijden voor veel lagere prijzen. Niet alleen zo denkt hij aan de mensen om hem heen. Elk jaar met kerst zet Geurds namellijk de traditie voort om te koken voor de plaatselijke daklozen. De coronacrisis houdt hem dit jaar niet tegen, want de traditie zal dit jaar in de vorm van een afhaalmaaltijd en in lijn van de maatregelen plaatsvinden. Zo houdt hij de geest van het geven levend voor diegenen die het meest behoefte hebben aan het kerstgevoel. Een prachtig initiatief! 

FG Stamppot op je eigen bord

Ben je benieuwd geworden naar deze kwalitatieve stamppot van FG Restaurant? Kijk hier voor meer informatie. 

Redactie Lekker