Nieuws

Maison Moët at Parc Broekhuizen

Tot 9 december is Parc Broekhuizen in Leersum omgetoverd tot Maison Moët. Elke vrijdag en zaterdagavond kunnen gasten zich in dit landhuis laten onderdompelen in een wereld vol glitter en glamour.

Moët Parc Broekhuizen

De uitstraling van Parc Broekhuizen weerspiegelt die van het originele Moët & Chandon huis in Epernay, opgezet door Jean Remy Moët. Het historische landhuis in Leersum is gebouwd in 1408 en kent vele honderden jaren geschiedenis. Dit ademt door in alle facetten van dit prachtige bouwwerk.

In de watten gelegd

Zeven weken lang is het Utrechtse landhuis omgetoverd tot Maison Moët waar gasten iedere vrijdag- en zaterdagavond met veel enthousiasme worden onthaald en zich laven aan weelderige luxe en gebruik maken van een van de 14 luxe suites die Parc Broekhuizen telt. Gasten worden tijdens hun verblijf begeleid door gastheer ‘Monsieur Moët’ die centraal staat tijdens het gehele bezoek.

Na aankomst kunnen gasten tot rust komen in hun suite en vervolgens genieten van een tasting met iconische Moët & Chandon champagnes zoals Impérial, Rosé en Grand Vintage. Vervolgens kunnen ze een beauty touch up krijgen van Givenchy en aansluitend deelnemen aan het vijfgangenchampagnediner à la famille.

En dit is nog niet alles. Gasten kunnen ook gebruik maken van een VIP-service waarmee ze worden opgehaald en thuisgebracht, ze kunnen een one-of-a-kind outfit huren uit de met zorg samengestelde capsule wardrobe. De gast kan zelf bepalen hoe de volgende ochtend wordt ingevuld: lekker badderen, film kijken in de home cinema, wandelen in de tuinen van het landgoed... De check-out is om 13:00 uur.

Interesse? Let op: het is belangrijk om tijdig te reserveren. Tickets kun je boeken via: maisonmoet.nl.

Parc Broekhuizen in Lekker500

Restaurant Voltaire

Dit jaar staat het restaurant van Parc Broekhuizen, Voltaire, voor het eerst in Lekker500. De recensie lees je in de nieuwe gids die nu in de winkels ligt, maar ook online te bestellen is!

Redactie Lekker

Credits

Beeld: Iris Duvekot en Parc Broekhuizen

Tags

Parc Broekhuizen, Maison Moët