Nieuws

Toprestaurants doen mee aan Nierstichting Restaurant Driedaagse

Ongeveer 100 Nederlandse toprestaurants doen mee aan de Nierstichting Restaurant Driedaagse op 6, 7 en 8 maart.

Nierstichting Restaurant Driedaagse

De Nierstichting hoopt met dit initiatief een breed publiek aan te spreken en hen te laten ontdekken hoe lekker en smaakvol eten met minder zout is.

In dit filmpje vertelt Ferry van Houten van restaurant Het Bosch @ the Waterfront in Amsterdam waarom zijn restaurant meedoet aan de eerste editie van dit culinaire evenement. Lekker sprak Ferry van Houten ook uitgebreid in restaurantgids Lekker500 editie 2018. Het volledige artikel lees je hier.

Wil je meer weten over de actie of ben je nieuwsgierig naar welke restaurants nog meer mee doen? Kijk dan snel op de website van de Nierstichting Restaurant Driedaagse. Hier kun je ook alvast een tafel reserveren bij een restaurant in de buurt.

Partners

Naast de deelnemende restaurants die optreden als ambassadeur om de boodschap ‘minder zout met pure smaken’ uit te dragen wordt de Nierstichting Restaurant Driedaagse ook gesteund door belangrijke partners: KHN, Scelta, Resengo, Actify en VITAM.

Redactie Lekker

Tags

Nierstichting, Restaurant Driedaagse, Culinair evenement, Zout, Ferry van Houten, Het Bosch