Nieuws

Nieuw food festival: Sushi Festival JOY

Gek op sushi? Dan zal het Sushi Festival JOY zeker in de smaak vallen. Tijdens dit nieuwe Asian streetfood festival spee

Nieuw food festival: Sushi Festival JOY

Gek op sushi? Dan zal het Sushi Festival JOY zeker in de smaak vallen. Tijdens dit nieuwe Asian streetfood festival speelt de Japanse keuken een centrale rol. Tientallen foodtrucks bieden niet alleen een grote verscheidenheid aan heerlijke sushi, maar ook een ruime keuze aan andere populaire en minder bekende streetfood zoals dim sum, sukiyaki, poké bowls, bao buns en ijsrolletjes. Niet alleen zijn er heerlijke gerechten te vinden, maar ook vermaak met een ‘Japanse’ twist: een karaoke hotel van containers, verschillende sushiworkshops, een game room en ontspanningsmassages.

Festival JOY vindt plaats van 5 tot en met 7 mei in Utrecht en van 9 tot en met 11 juni in Den Haag. Het festival is gratis toegankelijk. Bij bestelling van het eerste drankje betaal je eenmalig € 2,50 voor het glas. Door deze bijdrage worden tienduizenden plastic bekers bespaard. Zie voor meer informatie: www.festival-joy.nl.

Redactie Lekker