Nieuws

Nieuw foodfestival ‘Truckin’ voor Rotterdam

Op zondag 26 april wordt de eerste editie van Truckin’ aan de Rotterdamse Parklaan georganiseerd. Het nieuwe food festiv

Nieuw foodfestival ‘Truckin’ voor Rotterdam

Op zondag 26 april wordt de eerste editie van Truckin’ aan de Rotterdamse Parklaan georganiseerd. Het nieuwe food festival met ‘American roots’ brengt een flinke dosis ‘feel good food’ vanuit diverse pop-up restaurants, een groot BBQ podium en een veld vol foodtrucks. Waar veel culinaire festivals alleen om foodtrucks draaien, gaat Truckin’ een stap verder. Zo zal lokale chef Jim de Jong (Restaurant de Jong) een heuze Tex-Mex op Truckin’ openen én organiseert het bekende culinaire platform ‘De Buik van Rotterdam’ de eerste verkiezing tot 'BBQ’er van het jaar'.  Overdag is er meer dan voldoende vermaak voor de kids en ’s avonds wordt er gedanst op de beats van Rotterdams’ fijnste DJ’s!

Organisator Dennis Ebeli is van mening dat dit food festival groots zal aanslaan onder een enthousiast publiek. Hij stelt: “Als er iéts is dat festivals kenmerkt dan is het wel het samenhorigheidsgevoel en de goede sfeer onder bezoekers. Muziek verbindt mensen, maar eten doet dat ook. Ik durf te stellen dat de beste foodtrucks dit jaar bij ons staan en speciaal voor Truckin' hun gerechten “ver-amerikaansen”. Op een prachtige zondagmiddag lekker eten in het park; ik weet zeker dat Truckin’ een mooie toevoeging op het Rotterdamse festivalaanbod is”.  Met een amusementspark als decor en een  voorliefde voor BBQ’s, muziek en entertainment is er op Truckin’ genoeg te beleven. Naast al het eten en drinken is er voor kleine én grote kinderen vermaak zoals een reuzenrad, een trampoline en een ballenbak.

De deuren van Truckin’ gaan om 13:00 uur open en sluiten om 23.00 uur. De toegang is gratis tot 17.00 uur, daarna is het €5,- per persoon.

Redactie Lekker