Nieuws

Nieuw in Lekker500: Het Weeshuys in Zwolle

Nieuw in Lekker500 editie 2019, restaurant Het Weeshuys in Zwolle. Je stapt van de straat zo dit intieme café-restaurant binnen.

Het Weeshuys

Het Weeshuys is in 2015 geopend door chef-kok Robert van Thulden. In dit restaurant met bescheiden prijzen kun je zelf je vegetarische, vlees of vis menu samenstellen. Uit de recensie in Lekker500 editie 2019: ‘De bavette is vakkundig bereid, met krachtige vleesjus, burrata en groene apserges. Op de huid gebakken kabeljauw op parelgort met parmigiano is versierd met mini brunoise van rode paprika en courgette. Lekker hierbij is de witte wijn van de maand, Bon Remède Signature 2017, een Ventoux (Rhône) van de Familie Delay. Na het snoepen van een Hollands kaasplankje met remeker, doruvael met truffel, brandrood belegen en bastiaans blauw weten we het zeker: hier gaan we vaker eten!’

In Lekker500 editie 2019 is de verkeerde foto afgebeeld bij de recensie, op de foto staat Het Weeshuys in Geertruidenberg. Hieronder een foto van Het Weeshuys in Zwolle.

Het Weeshuys_Zwolle

Hier vind je meer informatie over Het Weeshuys.

Redactie Lekker