Nieuws

Nieuw interieur voor restaurant Perceel

Restaurant Perceel van Sharon Tettero en Jos Grootscholten in Capelle aan den IJssel heeft een nieuw interieur. Het sterrenrestaurant heeft een eigentijdse en warme inrichting gekregen. 

perceel

Luxe stoffen als fluweel, verrassende kleurnuances en associaties met bloemen spelen een grote rol in het nieuwe interieur van Perceel. De bloemen verwijzen naar de eetbare flora die Grootscholten graag in zijn gerechten toepast. 

Nieuwe indeling 

“Na acht jaar waren we toe aan een interieur dat aansluit bij wat we hier neerzetten,” zegt Sharon Tettero over de vernieuwing. “De indeling van het restaurant werd door Jeroen Smeele drastisch veranderd. Zowel de toegangsdeur tot het restaurant als de bar is verplaatst, waardoor er meer ruimte en een betere logistiek is ontstaan.” 

Nieuw is de chef’s table direct bij de keuken, waar plaats is voor maximaal vier personen. Een andere toevoeging is het zelfgemaakte hangende bloemenperceel in het hart van het restaurant, met gedroogde gewassen en bloemen. Het weerspiegelt de liefde voor het eetbare landschap. Tettero: “De nieuwe inrichting past echt bij ons, we zijn er heel blij mee.” 

Restylingsmenu 

Tot en met november 2018 wordt er een speciaal restylingsmenu geserveerd om de nieuwe inrichting te vieren. Het menu bestaat uit zes gangen en je betaalt er €150 voor; in deze prijs zijn champagne-aperitief, amuses, wijnen, water en koffie met friandises inbegrepen. 

Lekker500 

Restaurant Perceel is al jaren een vaste waarde in restaurantgids Lekker500; in editie 2018 prijkte het restaurant op de 61ste plaats in de Top-100. De nieuwe editie van Lekker500 ligt 30 oktober in de winkels. Wil je de gids op dag van verschijning ontvangen? Reserveer de gids dan nu alvast via deze link en betaal geen verzendkosten.

Redactie Lekker