Nieuws

‘De Nieuwe Garde’ is terug

De tweede reeks van documentaireserie ‘De Nieuwe Garde’ is vanaf 23 november te zien bij Videoland. In deze serie wordt het leven van acht jonge succesvolle chefs gevolgd in de keuken, maar ook daarbuiten.

De Nieuwe Garde

In de serie komt naar voren wat jonge Nederlandse chefs op moeten geven voor hun beroep en hoe groot de druk om te slagen is. Doordat werk een groot deel van hun leven in neemt, blijft er weinig ruimte over voor relaties of een gezin. De focus van het nieuwe seizoen ligt daarom ook op de vraag of het runnen van een restaurant te combineren is met een privéleven.

Deelnemers

In de tweede reeks van deze serie worden de volgende acht jonge chefs gevolgd: Arturo Dalhuisen (The White Room), Bobby Rust (Noble Kitchen), Dennis Huwaë (Daalder), Juliën van Loo (Parkheuvel), Robin van de Bunt (De Leuf), Roy Eijkelkamp (De Bokkedoorns) en Marleen & Jeroen Brouwer (De Loohoeve).

Videoland

Het eerste seizoen van De Nieuwe Garde was te zien op NPO3. Het nieuwe seizoen is alleen te bekijken via Videoland. Op deze streamingsdienst zal iedere week een nieuwe aflevering te zien zijn en met kerst volgt een speciale aflevering. In totaal bestaat de documentaireserie uit 7 aflevering.

Benieuwd? Bekijk de trailer van ‘De Nieuwe Garde’ alvast via deze link!

Redactie Lekker

Tags

de nieuwe garde, videoland, serie, documentaireserie, Arturo Dalhuisen, bobby rust, Dennis huwaë, Juliën van Loo, robin van de bunt