Nieuws

Nieuwe culinaire docuserie Chef’s Table vanaf 26 april op Netflix

Chef’s Table toont het reilen en zeilen in de keuken van zes gerenommeerde internationale chefs. De chefs die gevolgd wo

Nieuwe culinaire docuserie Chef’s Table vanaf 26 april op Netflix

Chef’s Table toont het reilen en zeilen in de keuken van zes gerenommeerde internationale chefs. De chefs die gevolgd worden in de serie zijn Massimo Bottura (Osteria Francescana in Modena, Italië), Dan Barber (Blue Hill Restaurant in Stone Barns en in New York City, USA), Francis Mallmann (El Restaurante Patagonia Sur in Buenos Aires, Argentinië), Niki Nakayama (N/Naka Restaurant in Los Angeles, VS), Ben Shewry (Attica Restaurant in Melbourne,  Australië) en Magnus Nilsson (Fäviken in Järpen, Zweden).

Een groot chef-kok is gepassioneerd, talentvol en creatief. Maar je moet ook een avonturier zijn. De zes koks uit de nieuwe docuserie Chef’s Table hebben die vaardigheid alvast onder de knie. Filmmaker David Gelb, bekend van Jiro Dreams of Sushi, ging voor de nieuwe Netflix Original-docuserie Chef’s Table op bezoek bij een groot aantal topchefs om letterlijk een kijkje in hun keuken te nemen. Vanaf komende zondag 26 april is de serie exclusief op Netflix te zien.

Hieronder alvast een aantal sneak peeks van de nieuwe serie:

Klik hier voor Dan Barber - Blue Hill Restaurant

Klik hier voor Niki Nakayama - N/Naka Restaurant

Klik hier voor Massimo Bottura - Osteria Francescana

Klik hier voor Francis Mallmann - El Restaurante Patagonia Sur

Klik hier voor Magnus Nilsson - Fäviken

Klik hier voor Ben Shewry - Attica Restaurant

Redactie Lekker