Nieuws

Niven Kunz brengt delicatessenbox op de markt

De heerlijkste hapjes in een prachtige foodbox; Niven Kunz lanceert een pakket met daarin producten die “100% Niven-waar

Niven Kunz brengt delicatessenbox op de markt

De heerlijkste hapjes in een prachtige foodbox; Niven Kunz lanceert een pakket met daarin producten die “100% Niven-waardig” zijn. Niven Kunz is een sterrenkok, die een Michelin-ster op zak heeft. Bovendien staat zijn Restaurant Niven in Rijswijk bekend om zijn focus op groente. Hij sleepte bijvoorbeeld tweemaal de titel “Beste Groenterestaurant” in de wacht.

In de Foodbox vind je delicatessen waarmee Niven Kunz dagelijks werkt in zijn restaurant. De streekproducten hebben een verhaal; het voedsel is ambachtelijk en authentiek. Niven Kunz: “Ik wil deze box maken omdat ik mensen ook thuis wil laten zien en proeven hoe ik over eten denk en wat ik lekker vind. Het zijn producten waarin ik zo ontzettend geloof dat ik daar graag mijn naam aan wil verbinden.”  Wat je zoal in de Foodbox vindt? Van koffiebonen tot bier. De boxen kosten €49,95 per stuk. Wie een jaarabonnement van €199 neemt, mag bovendien genieten van een driegangenlunch voor twee personen inclusief wijn en water in Restaurant Niven.

Klik hier voor meer info.

Redactie Lekker