Nieuws

Noble nieuw in de Top-100 van Lekker500

Restaurant Noble in Den Bosch staat dit jaar voor het eerst in de Top-100 van Lekker.

Restaurant Noble

Restaurant Noble, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats, is in de Top-100 van Lekker500 editie 2019 binnengekomen op plaats 81. In de recensie: 'Dit restaurant heeft een uitgebreide wijn- en spijskaart, vriendelijke prijzen, vakbekwaam personeel, een eigen parkeerterrein en een grandioos biutenterras. Gevestigd in het roemruchte Bossche Chalet Royal en gedecoreerd met hoge pastelkleurige raampanelen, ontelbare glazen hanglampen, rondom een lederen muurbank met hippe kussens met prints, gestoffeerd moderne kuipstoelen, een 'koperen' bar, een privé-eetruimte en pakkende fotokunst van Marc Lagrange.'

En verder: 'SVH Meesterkok Edwin Kats, voormalig werkzaam bij La Rive en De Swaen en executive chef in China en Libanon, is hier alweer vijf jaar patron-cuisinier, maar laat de honneurs deze middag over aan rechterhand Lars Albers (ex-sous FG Restaurant). Hij bereidt rogvleugel; op het kraakbeen gegaard en bij een garnituur van gefermenteerde pruim, broccolizalf en shiso gelegd. En opgediend in een goddelijke sojasaus. En eendenlever, mooi gebakken en verzegeld van geglaceerde bospeen, appelcompote, hazelnootkruim en kleverige zoethoutsaus.'

Top-100

Benieuwd naar de hele Top-100 lijst? Hier vind je een overzicht van de ranglijst. Lekker500 editie 2019 ligt nu in de winkels maar is ook online te bestellen via deze link.

Redactie Lekker

Credits

Beeld: Restaurant Noble

Tags

Restaurant Noble, Noble, Den Bosch, Top-100, Lekker500, Restaurantgids