Nieuws

NOVO New Dining verhuist naar Sphinxkwartier 

Het Maastrichtse restaurant NOVO New Dining verruilt Wyck met het hippe Sphinxkwartier, aan de andere kant van de maas. Gasten kunnen vanaf deze zomer op hoog niveau genieten op de vijfde verdieping in het pand van koffiebranderij Blanche Dael.

NOVO New Dining

Chef-kok Rodny Welters, van NOVO New Dining, en zijn team zullen Wyck verlaten en verhuizen naar een nieuwe locatie in Maastricht. Ze steken de Maas over naar Sphinxkwartier. Volgens Welters een nieuwe locatie voor een wereldse en zintuigprikkelende ervaring: “We gaan next level en doen met deze uitzonderlijke vernieuwing de naam NOVO New Dining alle eer aan.” 

Blanche Dael

De huidige locatie van het restaurant krijgt vanaf juni een nieuwe bestemming, de reden dat chefkok Rodny Welters opzoek ging naar andere en spannende locatie. Zijn oog viel al snel op het industriële en karakteristieke pand van koffiebranderij Blanche Dael. Eigenaar van Blanche Dael, Albert Berghof, laat weten: “We zijn heel enthousiast om vanaf deze zomer een nieuwe culinaire bovenbuur te verwelkomen.” 

 V.l.n.r.: Jerome Slakhorst, Rodny Welters (NOVO), Albert Berghof (Blanche Dael), Ruud Timmer

Dessertbar

Gasten kunnen op de nieuwe locatie uitgebreid tafelen met uitzicht op de open keuken en bij mooi weer kan er een aperitief worden gedronken op het dakterras met uitzicht over Maastricht. Gasten kunnen daarnaast de wijnen kiezen uit de wijnkluis van het restaurant. Niet alleen de nieuwe locatie is uniek, ook is er een primeur. Welters maakt namelijk zijn droom waar en opent de eerste dessertbar in de streek Nederlands Limburg. 

Ondanks de grote veranderingen en vernieuwingen benadrukt Welters dat de prijs-kwaliteitverhouding voorop staat: “Novo New Dining staat al jaren voor een verfrissende fine dining keuken met aandacht en respect voor eerlijke producten. Dat zal ook in de toekomst zeker niet veranderen”, aldus Rodny Welters. 

Redactie Lekker