Nieuws

Opnieuw verplichte sluiting voor de horeca

De horeca heeft na de eerste verplichte sluiting een prachtige zomer gedraaid. Maar na deze succesvolle zomer werd gisterenavond door premier Rutte opnieuw bekend gemaakt dat er wederom een verplichte sluiting volgt.

Closed

Al lag het in de lijn der verwachtingen, toch is deze gedeeltelijke lockdown weer een enorme klap voor elke restaurateur en restaurantliefhebber. We kunnen voorlopig niet meer buitenshuis genieten. Maar wat we wel kunnen doen is de restaurateur ondersteunen door de ludieke en creatieve ideeën die er zijn te omarmen en zo de horeca een hart onder de riem te steken. 

Hier vind je de meest recente maatregelen overzichtelijk op een rijtje.

Sinds het begin van het jaar keken wij als redactie van Lekker al reikhalzend uit naar de 43ste editie van Lekker500. Niet wetende dat alles ineens zou veranderen. Het leek bijna een heilloze zaak: horeca en corona. Maar zwalkend tussen hoop en wanhoop werd de afgelopen maanden één ding duidelijk, en dat is de veerkracht van deze gastvrije branche. Om die reden steekt Lekker500 alle horecahelden met een speciale editie een hart onder de riem. Deze editie verschijnt 27 oktober 2020. En of de restaurants op dat moment gesloten zijn of niet, is voor iedereen koffiedikkijken. Maar je kunt je natuurlijk wel, aan de hand van de selectie die de kritische redactie van Lekker heeft samengesteld, alvast verlekkeren aan alle restaurants die Nederland rijk is en zeker een bezoek waard zijn. Laat de voorpret alvast maar beginnen! #heldenvandehoreca

In deze speciale editie van Lekker500 vind je naast de selectie van de beste restaurants ook prachtige interviews met restaurateurs, 5 ludieke corona-initiatieven op een rij, heerlijke recepten om thuis te maken, maar ook een succesverhaal en de keerzijde van de coronacrisis, waarmee het tijdsbeeld wordt weergegeven. 

Benieuwd naar deze speciale editie? Bestel Lekker500 2021, t/m 26 oktober zonder verzendkosten, hier

Redactie Lekker