Nieuws

Pop-up Bistro Nijeholt in de tuin van Landgoed Lauswolt 

Bistro Nijeholt is tijdelijk gevestigd is de prachtige tuin, die volop in bloei staat, van het landgoed in Beetsterzwaag. De hele zomer kunnen gasten genieten van een heerlijk diner aan zomers gedekte picknickbanken.

Pop-up Bistro Nijeholt

Bistro Nijeholt, naast De Heeren van Harinxma (nummer 39 in de Top-100 van Lekker500) het tweede restaurant van Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag, is tot en met 6 september 2020 elke avond om 19:00 geopend in de tuin van het landgoed. Het diner bestaat uit vijf gerechten, bereid op de OFYR-barbecues. De koks gebruiken Friese streekproducten van het land, uit de lucht, de meren en de zee. Wat de weersomstandigheden ook zijn, de gasten zitten altijd droog en warm in een sfeervolle tent. 

Marc van Gulick, directeur Landgoed Lauswolt vertelt: “Door de Coronamaatregelen hebben wij minder zitplaatsen beschikbaar in onze restaurants. We zochten hier een oplossing voor en hebben daarom onze bistro tijdelijk verplaatst naar buiten met een prachtig uitzicht over het landgoed. Op deze wijze kunnen meer gasten veilig dineren en genieten van heerlijke gerechten met een blik op de golfbaan en kruidentuin.”

Elke avond start het 5-gangendiner stipt om 19:00 en kost €39,- per persoon. Kijk hier voor meer informatie over de pop-up Bistro Nijeholt.

Redactie Lekker