Nieuws

Proef de ongezouten waarheid

In de aanloop naar World Kidney Day (9 maart) organiseert de Nierstichting op 7, 8 en 9 maart de restaurant driedaagse '

Proef de ongezouten waarheid

In de aanloop naar World Kidney Day (9 maart) organiseert de Nierstichting op 7, 8 en 9 maart de restaurant driedaagse 'Proef de ongezouten waarheid'. Zo laat de stichting op culinaire wijze proeven hoe smaakvol zoutbewust eten kan zijn.

Meer dan vijftien toprestaurants in Amsterdam, ‘t Gooi en omgeving waaronder THE RED SUN, The Harbour Club, Nick Vollebregt Jazz Café en Restaurant Soigné serveren tijdens de driedaagse een zoutbewust lunch of diner. Het driedaagse evenement is bedoeld om mensen bewust te maken van het feit dat er vaak te veel zout wordt gegeten. De Nierstichting wil iedereen laten ervaren dat zoutarm eten heel lekker en smaakvol kan zijn. Een deel van de opbrengst van de restaurant driedaagse gaat naar de Nierstichting.

Reserveren van een lunch of diner kan vanaf 1 februari via www.proefdeongezoutenwaarheid.nl.

Redactie Lekker