Nieuws

Restaurant Rantrée vehuisd naar nieuw pand

Na vier jaar aan de Kesselskade te hebben gezeten, is restaurant Rantrée van Ralph Hermans en Jennifer Silvius-Hermans nu verhuisd naar de negende verdieping van het Dormio Resort in Maastricht.

Rantrée

De nieuwe locatie is veel ruimer dan het oude pand. Het restaurant kan nu 57 gast fine-dining ontvangen, dat was eerst 40. Voor groepen tot 30 personen is er een private diningroom beschikbaar. De negende verdieping biedt een adembenemend, 360 graden overzicht over Maastricht en alle tafels zijn daarom aan het raam te vinden of hebben uitzicht op het raam.  

Skybar

Ook komt op deze nieuw locatie de wens van Jennifer uit: een aperitief/loungeruimte waar gasten voor het eten kunnen genieten van het uitzicht en een hapje en drankje kunnen nuttigen. In de skybar kan de avond ook geheel in stijl afgesloten worden.

Ralph en Jennifer

Vier jaar geleden openden Ralph Hermans en Jennifer Silvius-Hermans hun restaurant Rantrée aan de Kesselskade in Maastricht. Beiden werkten onder meer bij L’Atelier in Gulpen en De Kristalijn* in Genk. Jennifer werd in 2012 als eerst Nederlandse en als eerst vrouw door Gault Millau uitgeroepen tot Beste Sommelier van België.

Rantrée in Lekker500

Ook dit jaar is Rantrée weer te vinden in Lekker500. Benieuwd naar de recensie? De nieuwe gids ligt nu in de winkels en is ook online te bestellen via deze link!

Redactie Lekker