Nieuws

Restaurant Aubergine neemt afscheid met speciaal menu

Restaurant Aubergine sluit na 25 jaar zijn deuren. De eigenaren Paul en May Pollux zullen aan het einde van het jaar een roemrijke periode op gepaste manier afsluiten.

Restaurant Aubergine

Afscheidsmenu

De eigenaren willen het na 45 jaar horeca wat rustiger aan doen, en hebben daarom besloten om het restaurant te sluiten. Dit doen ze geheel in stijl, met een afscheidsmenu met de bekendste gerechten van de afgelopen jaren. 

Koken op bestelling

SVH Meesterkok Paul is een vertegenwoordiger van de klassieke Franse keuken, dus dat belooft veel smakelijke gerechten op de menukaart. Toch zal de chef niet helemaal stoppen. Hij vertelt: "Het kan zijn dat we af en toe bij mensen thuis koken op bestelling, dus we blijven wel wat bezig, maar toch in een versnelling lager."

Reserveren

Het restaurant was 25 jaar lang een vaste plek voor veel gasten, en voelen de eigenaren dan ook zeker emotie bij het afscheid. "Dat merken we ook bij onze vaste gasten, van wie er al velen gereserveerd hebben voor de komende maanden", zegt gastvrouw May. 

Restaurant Aubergine heeft meerdere keren in de Lekker 500 gestaan. In de vorige editie stonden ze op plek 71.

Redactie Lekker

Credits

Tekst: Chapeau
Beeld: Restaurant Aubergine

Tags

Restaurant Aubergine, Paul Pollux, May Pollux, Afscheidsmenu