Nieuws

Restaurant C Amsterdam viert 3-jarig bestaan

Restaurant C Amsterdam viert op zaterdag 19 januari 2019 zijn 3-jarig bestaan. Drie jaar geleden lanceerde eigenaar en chef Michiel van der Eerde met dit restaurant een uniek kookconcept aan de Wibautstraat in Amsterdam Oost.

Restaurant C Amsterdam

Begin 2016 introduceerde Michiel van der Eerde zijn unieke 360 graden concept. Het keukenteam onder leiding van Arnout van der Kolk laat hiermee de gasten ervaren dat dezelfde ingrediënten heel anders kunnen smaken als ze op verschillende temperaturen bereid zijn. De menukaart van Restaurant C is ingedeeld op in temperatuurzones: van 0-20 graden voor rauwe en koude gerechten tot 200 graden voor grillgerechten.

Viering C Amsterdam

Ook tijdens de viering van het 3-jarige bestaan komen alle aspecten, rauw en koud, sous-vide, stoom en plancha grill, voorbij. Gasten worden ontvangen met een cocktail op het winterterras. Hier genieten zij ook van verschillende gerechten uit de verschillende temperatuurzones. Iedere bereidingsgroep heeft tijdens deze speciale dag ook een signature cocktail.

Tijdens de feestelijke gelegenheid lanceren Milos Stanisic en zijn barteam ook de nieuwe cocktailkaart. Vanaf 20.00 uur staat daarom de vernieuwde C BAR in de spolights. Ook aanwezig zijn tijdens deze dag? De viering vindt plaats op zaterdag 19 januari 2019 vanaf 14.00 uur. Zie voor meer informatie ook het Facebook event.

Restaurant C is te vinden in Lekker500 editie 2019. De hele recensie over dit restaurant lezen? Bestel de gids via deze link.

Redactie Lekker

Credits

Tekst: Ella Grit
Beeld: Mitchel van Voorbergen

Tags

Restaurant C, amsterdam, Arnout van der Kolk, Michiel van der Eerde