Nieuws

Restaurant Da Vinci organiseert unieke culinaire theatershows

Restaurant Da Vinci in Maasbracht organiseert in juni 2020 twee culinaire theatershows, waarbij zangeres Suzan (Suus) Seegers en pianist Rob Menner in het sterrenrestaurant een mini-concert geven voor de gasten. 

Petro Kools en Margot Reuten

SVH Meesterkok Margot Reuten en SVH Meestergastheer Petro Kools, tevens eigenaren, van Da Vinci (nummer 10 in de Top-100 van Lekker500) in Maasbracht organiseren in tijden van corona twee unieke culinaire theatershows. Maximaal 30 gasten kunnen genieten van een gastronomisch diner en een mini-concert van de Limburgse talenten Suzan Seegers en Rob Mennen. Het belooft niet alleen een bijzondere avond te worden voor de gasten, ook geven Reuten en Kools hiermee de kunstenaars een platform en een steuntje in de rug. Door de coronacrisis hebben zij nauwelijks in theaters en bij evenement kunnen optreden. 

Restaurant Da Vinci opent per 1 juni na de verplichte sluiting door de coronacrisis en dat wordt gevierd met de twee bijzondere culinaire theatershows. ”We zijn heel blij dat we vanaf 1 juni weer open mogen en weer gasten in de watten mogen leggen. Dat hebben we de sinds de verplichte sluiting per 15 maart enorm gemist. Om dat te vieren hebben we op 8 en 22 juni een uniek optreden georganiseerd met zangeres Suus Seegers en pianist Rob Mennen. Ook zij konden de afgelopen maanden niet doen waar hun hart ligt en zij moeten nog langer wachten met optreden voor grotere groepen. In ons restaurant geven we ze daarom een podium voor maximaal 30 gasten. Ons restaurant is met drie open verdiepingen groot genoeg om veilig te eten en te genieten van het mini-concert van Suus en Rob. Gasten kunnen rekenen op een mooie avond culinair genieten met een vleugje theater. Zo halen we het theaterbezoek, dat nu nauwelijks nog mogelijk is, een beetje naar de gast toe”, aldus Petro Kools. 

De gasten worden op 8 en 22 juni ontvangen om 18:00 met een glas Moët & Chandon Réserve Impériale champagne, aperitiefhapjes en amuses. Na het hoofdgerecht treden Suus en Rob op met de culinaire theatershow. Om de avond af te sluiten kunnen de gasten genieten van een dessert of kaas naar keuze, met koffie of thee en verschillende lekkernijen. 

Meer informatie over deze culinaire theatershow bij restaurant Da Vinci in Maasbracht, vind je op restaurantdavinci.nl

Redactie Lekker