Nieuws

Restaurant Daalder bij je thuis, inclusief de chef

Thuis de ultieme restaurantbeleving creëren? Dat kan met ‘Thuis met Daalder’, want zelfs de chef wordt meegestuurd om bij jou thuis te koken. 

Chef-kok Dennis Huwaë

Ondanks de verplichte sluiting van de restaurants, blijft chef-kok Dennis Huwaë van restaurant Daalder in Amsterdam, koken voor zijn gasten in de vorm van een take-away-menu, Thuis met Daalder. Een concept waar hij tijdens de eerste verplichte horecasluiting mee startte, maar ditmaal met een nieuwe twist. Gasten kunnen namelijk een 5-gangenmenu bestellen inclusief een heerlijke fles wijn, kaasplankje en zelfs een praatje maken met de hostess. Maar dat is niet het enige, want mogelijk staat Dennis zelf of een van zijn chef bij jou thuis te koken. 

Thuis met Daalder is een avond in eigen restaurant gewoon aan jouw keukentafel. Huwaë zal door de omstandigheden niet anders koken, maar bereidt een vijf gangen fine dining zoals je van hem bent gewend. Het menu laat Huwaë bepalen door de overschotten van zijn leverancier, zodat hetgeen wat dreigt te blijven liggen niet hoeft worden weggegooid. Met het Thuis met Daalder-menu hoeft de gast enkele simpele handelingen te doen om de gerechten af te maken. Deze handelingen worden stap voor stap middels een handige instructievideo van Dennis uitgelegd. 

Hoe komt de chef dan echt bij je thuis? 

Vanaf vandaag, 15 oktober, kan Thuis met Daalder worden gereserveerd via ThuismetDaalder.nl en kost €59,- p.p. Het team van restaurant Daalder kiest elke dag willekeurig bestellingen waar Dennis of een van zijn chefs bij de gasten thuis de gerechten komt maken. In verband met de maatregelen van het RIVM, maken enkel bestellingen voor twee personen kans. Naast het klassieke Thuis met Daalder-menu kookt het team ook een vegetarisch menu. 

Redactie Lekker