Nieuws

Restaurant De Fuik moet permanent de deuren sluiten

Eigenaren Martin en Rosita Ruisaard van restaurant De Fuik, zijn met hun restaurant hard geraakt door de verplichte coronasluiting. Door de financiële gevolgen van deze sluiting, moet het restaurant permanent haar deuren sluiten.

Restaurant de Fuik

Patron-cuisinier Martin Ruisaard en gastvouw Rosita Ruisaard werden in 2013 samen eigenaar van restaurant De Fuik in Aalst. Jarenlang hebben zij alles gegeven en hun passie liefdevol uitgevoerd: de culinaire ervaring bij De Fuik naar een hoger niveau tillen. Het restaurant stond de afgelopen jaren dan ook met mooie en positieve vermeldingen in Lekker500. 

Helaas is het door bedrijfseconomische redenen, als gevolg van de coronacrisis en de verplichte sluiting, onmogelijk geworden het restaurant te heropenen voor gasten. Het jonge koppel weet dan ook niet wat de toekomst zal brengen. “Wel weten we dat er wanneer er ergens een deur sluit, er elders weer een raam open zal gaan. Wij blijven positief denken, Martin kookt nog altijd de sterren van de hemel en zodra we weten wat de toekomst ons brengt houden we u daar graag van op de hoogte. Bedankt aan hen die zo regelmatig bij ons kwamen, van onze gerechten en gastvrijheid genoten en die we verschrikkelijk zullen missen in de toekomst”, aldus Martin en Rosita Ruisaard. 

Redactie Lekker