Nieuws

Restaurant Noor in Groningen officieel geopend! 

Gisteren werd restaurant Noor in Groningen van Jeroen en Marleen Brouwer officieel geopend door Jonnie & Thérèse Boer van restaurant De Librije in Zwolle, samen met burgemeester van Groningen Koen Schuiling en gemeentesecretaris Christien Bronda.

Opening Restaurant Noor

1 maart 2022 was een bijzondere dag voor eigenaren en patrons-cuisiniers Jeroen en Marleen Brouwer. Nadat zij in 2021 restaurant De Loohoeve* in Schoonloo hadden verkocht, begon begin dit jaar hun nieuwe avontuur in Groningen in de Theresiakapel. Een monumentale kerk waar zij nieuw leven in hebben geblazen met restaurant Noor

Gisteren was het dan zover, het restaurant werd officieel en feestelijke geopend door niemand minder dan Jonnie en Thérèse Boer van restaurant De Librije in Zwolle en burgemeester van Groningen Koen Schuiling en gemeentesecretaris Christien Bronda. Jeroen en Marleen laten weten: "We kijken vol trots terug op een leuke en spectaculaire opening , waar onze gasten en wijzelf erg van hebben genoten."

Noor is iedere dinsdag tot en met zaterdag geopend. Er wordt seizoensgebonden gekookt met dagverse ingrediënten. Noor werkt samen met de beste producten van boeren, vissers, jagers, verzamelaars en leveranciers. De gerechten die worden geserveerd zijn zoals Jeroen en Marleen zelf zeggen soms onorthodox, brutaal en eigenwijs maar met diepgang en verfijnd. Het is zowel mogelijk te reserveren voor lunch als diner. Kijk voor alle informatie op noor.nl.   

Redactie Lekker